לעטרה

אריק!

New member
לעטרה../images/Emo39.gif

מזל טוב מקרב לב ליום הולדתך. זה היום נכון ? מאחל לך שיתגשמו כל משאלות לבך. אריק.

shonshon5

New member
והמהדרין היו נוהגים לציין אירועים

של יומולדת במשתאות ומיני תרגימא ולאחר ליל הילולים היו קוראים לנערה ומיד לאחר חלוף ההאנג-אובר הנורא רותמים חמישה סוסים לעגלה וסובבים בחוצות העיירה. בקיץ זה היה מחזה משובב נפש. בחורף - לא כל כך.. יו נו - קצת קר בלבוש ליידי גודייבה. איי.. איי... איפה הם הימים ההם.. אבי, ממציא ומשכתב אגדות וצ´יזבטים, ומאחל לעטרה פריצת דרך והצלחה בהגשמה האישית.

ליטן א

New member
מצטרף לאיחולים....

נתחיל בווידוי. אני גרוע מאוד בברכות "מזל טוב" לימי הולדת.. הכל כבר נאמר מתישהו, נדוש כזה.. אי אפשר לחדש... ובכל זאת ננסה.. מזל טוב, עד 100 כמו 20, ושהעוגה תהיה טעימה..
וברצינות (לא שזה היה בצחוק, ח"ו) הרגע שמעתי ברדיו את השיר shiny happy people (מקווה שאייתתי נכון את השם "שייני הפי פיפל".. פשוט אני ואנגלית זה כמו אריאל שרון ועראפת.. פשוט שונאים אחד את השני..), את בטח מכירה אותו.. בכל מקרה, הוא מוקדש לך. תמיד שמחה, צוחקת, מאושרת. פשוט תמשיכי להיות כמו שאת עכשיו. ב
, ליטן נ.ב. מזל טוב גם לערוץ החדש.. מעכשיו תעשו ימי-הולדת ביחד.. זה חוסך בעוגות..

עטרה ב ט

New member
אז מסתבר שיש עוד כמה חגיגות היום

גלגולה מנהלת פורום זוגות מעורבים בת 28 הערוץ החדש עולה היום ואחי וגיסתי חוגגים שמונה שנים ביחד (שזה בעצם הכי חשוב
).

shonshon5

New member
וגם כמה רגעים משמחים..... ../images/Emo13.gif

כמו זה שלפני כמחצית השעה, לאחר שעות מספר של ציפיה מתוחה, כסיסת ציפורניים, ואפקטים עצבניים אחרים, הגיע סוף סוף הטלפון המיוחל מהבת בבנקוק. ותבורך הילה מקוי-זהב על הסיוע בקישור! כיפק היי! כיפק היי! כיפק היי היי היי!

beagle

New member
יומולדת שמח!!!!!! ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

ובסימן ט"ו בשבט: שתשגשגי, תכי שורשים, גדלי עלווה עשירה, תפרחי ותלבלבי, ותביאי פירות אושר. טוב, קצת נמרחתי פה... המון המון מזל טוב!!!!

yelly

New member
עטרה!../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

המון המון המון המון מזל טוב!!! ואני גם בין אלו שלא יודעים לנסח ברכות אז... שתעשי כל מה שתרצי, ותצליחי בכל מה שתרצי... השמיים הם לא הגבול .. הם רק ההתחלה!
יעל

עטרה ב ט

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif ואני מאחלת לכו-לם

שנה נהדרת ומלאת שגשוגים (וגם סושי
)

הדוב*

New member
מישהו אמר סושי?!

שאל הדוב בעודו מנסה להיזכר של מי הקול המוכר הזה... הקול המורתי/דיילתי הזה. הקול שלעולם לא אמר לא לסושי (ולעוד כמה סוגי מזונות זרים ומוזרים) לעזאזל, מוכר לי הקול הזה... המשיך הדוב לדבר עם עצמו - וגם הסושים מוכרים ... ואם הייתי טיפה יותר ער וטיפה פחות רעב הייתי מוכן להתערב שהקול קול מיכל הוא. ואז היא היתה אומרת לי - מה פתאום. ואני הייתי אומר -כן כן של מיכל הקול. והיא היתה ממשיכה ומכחישה, ואני הייתי עומד על דעתי עקשן ונחרץ מתמיד. ...ואז - היא היתה נישברת ומודה שזאת היא, והייתי בטח מברך אותה באלפי ברכות שונות ומשונות. ומוסר לה איחולים כאלה ואחרים. וגם אומר לה מזל טוב. עטרה, אם תפגשי במקרה במיכל תעבירי לה את כל ברכותי? הדוב שמרגיש שאוטוטו ניגמר לו החורף אבל עדיין לא רואה את האביב...

עטרה ב ט

New member
דוב דובוני בן דוביים ../images/Emo24.gif

סושי? סושי? אני אמרתי סושי? בטח זה היה חלק מהמשפט המורתי (!) "מזמן כבר הבטחת לי סושי !".....

למעלה