לעזור עם הקליפ!!!

לעזור עם הקליפ!!!

היי חברה. הקליפ החדש שלי של "נגמר בחזרה" נכנס למבוקשים של ערוץ 24 והייתי שמח אם הייתם עוזרים לי רגע ומצביעים עבור הקליפ. כל שצריך לעשות הוא לשלוח ס.מ.ס עם המספר 2841 לטלפון 2424. בנוסף אפשר להצביע באתר של ערוץ 24 http://www.music24.co.il/ לצפייה בקליפ כנסו לאתר שלי www.ifty.co.il הקליפ נמצא באגף המולטימדיה. תודה לכולם, יפתי

kapoya

New member
וואו זה כמו טופאק נגד ביגי?

אתה כאילו ווסט והוא איסט?

Trap1

New member
אני אמור להגיב ?

אני חושב שהוא היה צריך לשים את הבקשה שלו בפורום של רוק או פופ אין שומדבר שחור יותר במוזיקה שלו.. אני מבין את הצורך לערבב היפ הופ עם ז'אנרים אחרים.. נגיד ראיתי פה בפורום את esvee עושה ראפ עם רוק כהאלמנט העיקרי הוא היפ הופ יש את דנידין שמשלב בין הפופ שלו לראפ.. יפתי סתם עושה מוזיקת היי פייב..ומוציא שם רע לסצינת המוזיקה השחורה.. ובקשר לך קאפויה .?. בדוק מסרים !

Trap1

New member
כי לא שלחתי

תפסיק להיות ילד פורומים מצוי ולעקוב אחרי כל תגובה שלי ותחפש איך להפוך את זה עלי.. צא מהסרט שאני זה מאקוולי..אם זה הייתי אני הייתי מסביר את מהות השם שלי מזמן ולא נותן לאנשים להסתלבט סתם.. מה שכן..מתי תגלה לנו מי אתה ?

Trap1

New member
לוקח את הדברים שלך חזרה

באמת לא מעניין..סופרים תודה כבר בזה אוף חשבתי שאתה עורך דין רציני

Trap1

New member
לא פלייה הייטר ולא שיט

אם המוזיקה שלו הייתה טובה הוא לא היה נכנס לפורום פה ולפורום של ראפ 4 לייף והיפ הופ בורד לבקש עזרה.. ולא יודע איפה הוא עוד ביקש.. דנידין הגיע למקומות הראשונים בלי לבקש עזרה בשומקום.. אלון דה לוקו לא בא לבקש פה כלום (תקנו אותי אם אני טועה) אם הוא צריך להצליח שיצליח בזכות המוזיקה שלו... לא בכמות האנשים שהוא מכיר .. ואני לא תוקף אותו..הוא בחור כארז (חבל שארז GAY)

sugarman

New member
ממש לא קשור !

תראה אני לא ממש אוהב את מה שהוא עושה אבל .... והנה אבל גדול , הוא מצליח יותר מהרבה אנשים לא משנה באיזו צורה אבל הוא משחק אותה ובגדול ! הדרך זה כבר משהו אחר ! בכל מקרה זה חיה ותן לחיות !

Trap1

New member
כל אחד יכול להצליח בצורה שלו

אם אתה תעשה את כל השירים שלך radio friendly גם אתה תגיע לרמה שלו.. אין בעיה אז מעכשיו כל אומן יזרוק את השירים האמיתיים שלו לפח וישיר רק על אהבה (כמו זמרי מזרחית) וככה כל הסצינה תיכנס לגלגל''צ שיזדיינו גלגל''צ...אומן אמיתי לא צריך לחשבן לתחנות רדיו ! מה שכן אני לא רואה אותו מצליח מעבר לילדות בנות 14 אתה רואה את עצמך בקהל באיזה הופעה שלו לבד ?..

sugarman

New member
לא מדובר בי ולא

איני רואה את עצמי בקהל ! אבל העניין הוא שכדי להגיע לבנות את עצמך לגלגלצ ושאר ירוקות צריך כשרון ואתה יכול להתווכח שעות אבל כל שיר של דנידין שכן הצליח היה די פופי וגלגלצי אלון דה לוקו חביב בני העשרה וערסים שזה נשמע להם מגניב ושלא תבין אותי לא נכון איני מזלזל באף אחד מהם אני פשוט אומר ש : א. לטעמי הוא עושה את זה יותר אמיתי זה לא שהוא בא ומשחק אותה קשוח או ראפר אלא קולע לאן שצריך בכדי לעשות קופה . ב. יפתי וכל אומן אחר כן צריכים להתחשב בפלייליסט של גלגלצ וככה רוב האומנים שאתה מכיר וזה לא בהכרח גרוע (בכל מקרה זה מה שכל המדינה שומעת ) ג. פלייר הייתר פרושו שונא מצליחנים אם זה בענייני כספים או סירוס נשים ובזה יפתי מצליח מאוד !

Trap1

New member
אם אתה חושב שאומן צריך לכוון את עצמו לגלגל'צ

מראה כמה הטעם שלך במוזיקה אמיתית שווה לתחת ! אנשים שעושים מוזיקה רק בשביל כסף יחשבו על גלגל''צ אנשים שעושים מוזיקה כי זה החיים שלהם יעשו אותה בכל מצב מי שיאהב ינגן מי שלא לא צריך.. אומן אמיתי לא פועל בשביל אף אחד חוץ מהסיפוק האישי שלו !

sugarman

New member
טוב

אני לא אמרתי לכוון אני אמרתי לבנות כשרון שהוא מספיק גבוהה בכדי שהשיר שלו יגיע לשם . מי שבאת כישרוני יגיע לגלגלצ ! וחוץ מזה איך אתה קובע שיש לי טעם גרוע במוזיקה ? על סמך מה בדיוק ? אני לא אמרתי שאני שומע גלגלצ !?!?!? אני אומר שאומן טוב יעבור כל במה !

Trap1

New member
אומן טוב לא יעבור כל במה

אם בשירים שלו הוא מספר על דברים קשים שהוא עבר ולנחנחים בגלגל'צ זה לא מתאים אז לא ישדרו את זה פשוט וכך.. נמשיך את הדיון פעם אחרת .. נ.ב אתה FAG (סתםםםםםםם)

למעלה