לעזור עם הקליפ!!!

לעזור עם הקליפ!!!

היי חברה. הקליפ החדש שלי של "נגמר בחזרה" נכנס למבוקשים של ערוץ 24 והייתי שמח אם הייתם עוזרים לי רגע ומצביעים עבור הקליפ. כל שצריך לעשות הוא לשלוח ס.מ.ס עם המספר 2841 לטלפון 2424. בנוסף אפשר להצביע באתר של ערוץ 24 http://www.music24.co.il/ לצפייה בקליפ כנסו לאתר שלי www.ifty.co.il הקליפ נמצא באגף המולטימדיה. תודה לכולם, יפתי

בינתיים הצבעתי מ40 ניקים אמשיך אחר כך...

היד שלי הרגה אותי... באמת שזה סיפור....וזה מעצבן.. אני עושה כל מה שאני יכולה כדי שתכנס למבוקשים מחר לפחות.. אין לי את המחשב הרבה זמן..המחשב בבית הישן..אני בבית הישן רק בגללו..עברנו כבר.. אז..בהצלחה עם הקליפ ואני בטוחה שמחר הוא כבר משודר במבוקשים.. אני עושה הכל...

די די תמשיך

תודה על הפרגון.. אגב חברים...מי שרוצה לדעת איך אפשר להצביע מכל ניק כמה פעמים יכול לשאול אותי... אב הרגע סיימתי להצביע מ-100 ניקים אפילו טיפה יותר (הצבעתי מכל ה-100 ניקים כמה פעמים) אז...תזיזו את התחת לפחות להצבעה אחת..אם אני יכולה גם אתם יכולים. אבל הבאתי קודם הבטחה שיפתי יכנס ב"כניסה חדשה" למבוקשים בקרוב.. עשיתי הכל כדי שזה יקרה...=]חכו לתוצאות מחר..יש מצב שזה יגיע מהר יותר מהתכנון...

למה זה לא נותן לי להכנס לאתר יותר?

כאילו....עכשיו רשום לי שם משתמש וסיסמא..כזה...אפילו בלי להכנס לאתר ישר רשום לי ככה.. איזה מוזר כולה בא לי לראות את מבוקשי היום...לראות אם הצלחתי....איזה חארות!!!!!!!

למעלה