לעזור לרן ( babalive(

shortyo123

New member
לעזור לרן ( babalive(

שלום לכולם!! קוראים לי אוהד ואני חבר מאוד מאוד טוב של רן. בקרוב יש לרן יום הולדת ואני רוצה להפתיע אותו ולקנות לו פוסטרים של אלאניס. מישהו בבקשה מוכן לעזור לי איפה אפשר למצוא??!! אני מחפש בכל מקום ולא מוצא.... תודה רבה אוהד

AdiBaba

New member
אני מכירה מקום אחד

יש פוסטר שלה די מכוער שאפילו לא טרחתי לקנות בחנות תומרס בדיזינגוף סנטר. אם אתה נכנס משער 5 זה ממש ממול. אני מניחה שעדיין מוכרים אותו כי ראיתי אותו לא מזמן. אה. ואמיל פעם אמר שהוא ראה פוסטרים שלה בקריון.

Rוית

New member
הפוסטר הזה אצלי../images/Emo70.gif

LOL! חברה שלי מצאה לי פוסטר בת"א (שנראה ככה כמובן) ועכשיו אני נזכרת שהוא היה בשקית שכתוב עליה תומר
אני מקווה שיש שם עוד, אין לי מושג.. ובקשר לפוסטר שיש בקריון.. WELL גם את ה10 שקל שהוא שווה לא הייתי משלמת..
הוא מקומט בצורה בלתי יאמנה שבקושי מזהים את אלאניס... זה בבלוקבאסטר מחוץ לקניון אם אתה ממש נואש....

ואני קניתי את הפוסטר בחנות הטראש

הוא עולה 45 שקל ואני לא בטוחה שנשארו עוד. האמת, נראה לי שלא... אבל עדיין הייתי בודקת. זה בערך המקום היחידי שאפשר לקנות בו ת'פוסטר והוא דיי נחמד. אני נהנת לראות אותו על הקיר של רוית, הוא גורם לי אושר! אם אין ת'קוו שהמוכר חידש את המלאי כי אם אני זוכרת כבר ביום רביעי שעבר הוא חידש אז צריכים להיות פוסטרים חדשים. מאבר לזה, שימו לב למוכר ושימו לב לעודף כי הוא כמעט וטעה לי ב- 10 שקל (הוא טעה ואני חזרתי לקחת את כספי הגנוב!) ותודו שזה מעצבן! קניה מהנה מזאת שקנתה!

utopia 111

New member
היי .... הפוסטר הזה לא מכוער !

צילמתי אותו באחת הסצינות המרכזיות בסרט שעשיתי. זה הפוסטר היחיד שמצאתי, והוא לא כל כך מכוער !!! לא יפה ...

shortyo123

New member
פוסטר

אני גר בפ"ת אז זה קצת בעיה להגיע לקריון. יש מקומות קרובים יותר?!?! אבל אני לא יודע איזה פוסטר לקנות לו. את האמת לא משנה איזה העיקר שיהיה פוסטר שלה.

רחובות!

בחנות דיסקים מול הקניון! יש שם פוסטר כמו שעדי הראתה!!!! אני גם קניתי שם פוסטר ב30 שקלים חדשים הנה הוא====>

j u n k

New member
אני קניתי בהפנינג בבאר שבע

פוסטר שונה. לדעתי ממש יפה...שווה לנסות

j u n k

New member
הנה תמונה... ../images/Emo13.gif

סביר להניח שרובכם מכירים את הפוסטר הזה,הוא בין הידועים שלה גם מתקופת ג'אגד

למעלה