לעזור לבתול

לעזור לבתול

היום ידיד טוב שלי, ביקש שאעזור לו להיפרד מהבתולין שלו. הוא בתחילת שנות ה-20 ועדיין בתול. אני לא הסכמתי, אפילו לא ממש יודעת למה. עכשיו אני חושבת על זה... למישהו היה נסיון דומה? מה עשיתן? האם הייתן מסכימות?

אם זה ידיד, זה לא בא בחשבון..

לדעתי תעזרי לו בדרך אחרת.. כמו למשל-למצוא לו בחורה.

Single Malt

New member
נראה לי שזה קצת יעמיד בסיכון

את החברות שלכם... אפשר לנסות לסייע במציאת בת זוג או בהכוונה והכנה ע"י שיחה לעניין כי אולי הוא סתם נרתע מלהגיע למצב אינטימי עם בחורות שאינו מכיר ואיתך היה לו נוח לשאול...

אני לא דואגת לחברות

מבחינתי בכל אופן. הדבר היחיד שמדאיג אותי, זה שהוא יתאהב בי, יפתח אובססיה וירצה עוד.

Single Malt

New member
הדאגה שלך נכונה

סביר מאד שזה מה שבאמת יקרה ובסופו של דבר יפגע בקשר שלכם כמו שהוא כיום...

זאת לא אחת המצוות???

או שהתבלבלתי בספר...? עכשיו ברצינות, אני לא הייתי ממליצה...אם זה ידיד... תחשבי מה יהיה אחרי...האם את מוכנה להתמודד מול ההשלכות...? תעשי חושבים... ואם כבר תמצאי לו מישהי...!!! (נראה לי את בעצמך...בא לך עליו.....) כמה זמן לא היה לך סקס?? סתם אני צוחקת...חחח

redrider

New member
תביני משהו

הבחור חרמן עלייך... זה כבר אומר שהוא רואה בך מעבר לידידה.

משתמש17

New member
לדעתי זה מאוד תלוי

אם יש לכם קשר טוב של ידידות אז לא כדאי. אם אתם מכירים אבל לא ממש ידידים טובים אז כדאי לנסות. חוץ מזה באמת נראה לי שבא לו עליך ואם את פנויה תנסי לזרום אולי זה ימשיך לאנשהו

sizzling

New member
בתור שרלילה

לא אמורה להיות לך בעיה... סהי"כ עוד אחד לרשימה...לא?

משתמש17

New member
דבר ראשון

תתחילי לסנן ת`מילים שלך, דבר שני, זאת דעתי, דבר שלישי, מה את עושה היום בערב

roliland77

New member
בטח שכן

אם לך אין חבר וגם לו אין מישהי (כמובן...). אם הוא מוצא חן בענייך, אז קדימה לעבודה!!! אף אחד עוד לא מת מסטוץ. אלא אם הוא רוצח סידרתי או יש לו 45 ס"מ. ידידות זה חרטא. ואם את שרלילה כמו שנכתב, אז גם את שיגלת כמה ידידים שלך. יאללה, תבעלי אותו מקדימה מאחורה ותראי לו מאיפה משתין הדג. את יכולה גם לעשות בעדינות וללמד אותו. אם אני הייתי במקומך, הייתי לוקח על עצמי פרוייקט ומשמש כסרוגייט-פסיכולוג. יכול להיות משחר נחמד, לתת לו להתנסות וללמוד מנמוך לגבוה. בכמה סשנים, כמובן.

oDardasiTo

New member
לשכב עם ידיד זה סיכון

מניסיוני בעבר אני אומר לך שזה רק פוגע. אלא אם את נמשכת אליו ובא לך עליו ואז אולי תהיו ביחד, אז זה סתם כדי שלא יהיה בתול- אל תסכימי! יש מערכת יחסים שבנויה לסקס ויש מערכת יעחסים אפלטונית אסור לערבב.

הליויתן

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gifאת חברה טובה ממש../images/Emo45.gif

לו ירבו כמוך בישראל לעשות אדם מאושר ועוד באימוני פרו ורבו כפיים לשירלי

למעלה