לעזוב את החדר 4 משחק בריחה חדש
3 3 שרונית New member 30/8/06 #4 עלה ירוק בגינה, ליד קיר העץ.... 16 מפתחות??? וואו..לי יש רק 4 ....רמזים אפשר???
I ilanama1 New member 30/8/06 #6 אנסה להזכר תודה בעד הרמז לעלה בפס הלבן למעלה בצד ימין ישנה פיסת נייר לבן אפשר להזיז אותה יש מפתח וכל פעם נוסף לך עוד חדר ושם ישנם עוד מפתחות בצד ימין של החלום יש שם מוט עם מספר 15 גם שם יש מפתח
אנסה להזכר תודה בעד הרמז לעלה בפס הלבן למעלה בצד ימין ישנה פיסת נייר לבן אפשר להזיז אותה יש מפתח וכל פעם נוסף לך עוד חדר ושם ישנם עוד מפתחות בצד ימין של החלום יש שם מוט עם מספר 15 גם שם יש מפתח
I ilanama1 New member 30/8/06 #8 כשחזרתי פעם שניה לגינה כמה קליקים את המפה מצאתי על הגדר בגינה פתק לבן היה שם כל פעם תחזרי לאותם מקומות ויש עוד ממצאים
כשחזרתי פעם שניה לגינה כמה קליקים את המפה מצאתי על הגדר בגינה פתק לבן היה שם כל פעם תחזרי לאותם מקומות ויש עוד ממצאים
I ilanama1 New member 30/8/06 #9 מצאת את השלט עם מספר 15 יש לך שם גם לוח עם עגול אדום תלחצי עליו והוא יפתח לך את הפנל בקיר
3 3 שרונית New member 30/8/06 #10 אצלי זה 34 ... פתחתי את הפנל וקופץ ברווזון .... מצאתי מפה אחת אבל לא מצליחה לקחת את העוגה.....
I ilanama1 New member 30/8/06 #12 בגינה עם העלה הירוק כשאת מסמנת אותו תעברי עם העכבר במקום בתמונה עוד מפתח וכובע ליצן תעשי כמה קליקים על העוגה
בגינה עם העלה הירוק כשאת מסמנת אותו תעברי עם העכבר במקום בתמונה עוד מפתח וכובע ליצן תעשי כמה קליקים על העוגה
3 3 שרונית New member 30/8/06 #13 יש .....יו ממש מייאש... 8 מפתחות בינתיים ...אין לי חצאית רק כובע ליצן , חסרה לי עוד מפה ....
I ilanama1 New member 30/8/06 #14 לכמה חדרים את כבר יכולה להכנס יש לך כבר את החדר הלבן שם יש 2 מפתחות אחת בפה של האיש כשאת לוחצת על האף ואחד באוזן ולאחר זמן כשאת חוזרת לחדר יש עוד מפתח על החלון יש גם מפתח
לכמה חדרים את כבר יכולה להכנס יש לך כבר את החדר הלבן שם יש 2 מפתחות אחת בפה של האיש כשאת לוחצת על האף ואחד באוזן ולאחר זמן כשאת חוזרת לחדר יש עוד מפתח על החלון יש גם מפתח
I ilanama1 New member 30/8/06 #18 בחדר הזה היית יש להרים את הספרות העליונות ורק בפתחת ה18 את יכולה גם את השלישית אבל יש לך שם מתחת לספרות מפתחות
בחדר הזה היית יש להרים את הספרות העליונות ורק בפתחת ה18 את יכולה גם את השלישית אבל יש לך שם מתחת לספרות מפתחות