לעזוב או לא לעזוב?

acerview1122

New member
לעזוב או לא לעזוב?../images/Emo35.gif

אני בן 30, נשוי מספר שנים, ללא ילדים. לפני זמן מה פגשתי אישה מקסימה, גרושה עם ילדים מנישואים קודמים. ופתאום הבנתי את כל מה שחסר לי בנישואין הנוכחיים שלי, ואני מדמיין את החיים שלנו יחד. היא מאד אוהבת אותי ואני אותה, אבל עדיין יש לי מספר התלבטויות: האם זה "מוסרי" לעזוב את אשתי עבור אישה אחרת? האם אני לא מכניס את עצמי מראש למצב קשה (לגדל את ילדיה, עם ילדים שאולי נעשה יחד)? ואולי זו בכלל אהבה חולפת, ריגוש זמני?

omk62

New member
ילדים זה שמחה...

חג שמח ! שאלה קטנה: האם "ללא ילדים" מבחירתכם או בגלל איזו בעייה? ושאלה גדולה: אתם עדיין אוהבים , אתה והאשה שנשאת לאשה ? ושאלה הכי גדולה: איך התקשורת ביניכם ? אתם מסוגלים לנהל שיחות פתוחות? אז ככה: אם בחרתם לא להביא עדיין ילדים לעולם, וזה מציק לך,- דברו על זה ! גם אם הכרת מישהי שכרגע נראית לך מאד מיוחדת, ואתה חושב שאתה מאוהב בה,- הלא לפני כמה זמן הרגשת כך בקשר לאישה שאיתך... אולי כדאי לחשוב, לפני שהורסים מה שקיים, למה ההרגשה השתנתה... אולי כדאי ללכת לייעוץ זוגי מקצועי ולשפר את הדברים, במקום להתחיל מחדש. אתה צריך לחשוב אם אתה באמת רוצה לפרק את ניצני משפחתך לטובת משפחה קיימת אחרת. הריגוש כרגע הוא הקטע של ה"רומן מהצד". קח לך זמן ותחשוב האם ה"מקסימה" שפגשת היא אכן זו שתרצה לחיות איתה? האם ילדיה יקבלו אותך כחלק מהמשפחה? האם "כל הנוצץ זהב הוא"? ועוד ועוד שאלות. בקיצור: זהו משהו שרק אתה צריך להחליט ולהתלבט עליו. לקום ולעזוב זה לא קל, ולא בהכרח הפתרון.

תמיד עדיפה האופציה של להצמד למוכר

בתנאי שהמוכר עושה לנו גם טוב מדי פעם. ברור שהשגרה מכרסמת. ברור שרומן הרבה יותר מרגש. אבל, לגלות לך סוד...הרומן יפסיק לרגש, ברגע שיפסיק להיות רומן. אלא אם כן...ואני מדגישה, אלא אם כן, רע לך בבית. מאוד מסכימה עם מה שעומק רשמה לך. שב, עשה עם עצמך חושבים. גש ליעוץ, לבד או עם בת הזוג... ולך אחרי ליבך. בד"כ האינטואיציות שלנו הן הדבר שמכוון אותנו הכי טוב. המון הצלחה
א

כל עוד שאתה מתלבט האם זו אהבה

או ריגוש זמני אל תעשה כלום. ובכלל אולי כדאי לנסות לייצר ריגושים בנשואים? החוכמה היא לבנות כי לפרק אפשר ברגע. סתם חומר למחשבה ושיהיה בהצלחה בכל החלטה שתיקח

המוסר הוא לא השאלה כאן

יש הרבה שאלות אחרות והעלו אותן כאן. רק רציתי להגיד לך שבסופו של דבר ההחלטה שלך לא צרכה להיות החלטה על פי אמות מיה של מוסר ,אלה על פי מה שאתה מרגיש בתוכך.

ממתינה

New member
?

האמת שלא ציינת מדוע אין לכם ילדים נשמע שהוקסמת מילדיה אך כתבת גם שיהיו לכם משלכם. אם תפרט יותר נוכל לעזור לך יותר.

acerview1122

New member
הבהרות... אשמח לקבל עוד תגובות ../images/Emo13.gif

אז קודם כל - לא "רע" לי בבית, פשוט לא מספיק טוב. אני חושב שהנישואין נעשו מתוך אינרציה כלשהי, וכנראה שאף-פעם לא הייתה לי אהבה אמיתית אליה (לפחות כמו שנוהגים לחשוב על "אהבה"). באישה שפגשתי מצאתי את כל מה שהיה חסר לי, ומצאתי (בעיקר) מישהי שהוקסמתי ממנה מכל הבחינות -- ולא מדובר בסטוץ מקרי (אנחנו מכירים כבר זמן רב יחסית). עמוק בלב ובראש אני יודע שהיא האישה שחיכיתי לה כל חיי... בקשר לילדים שעדיין אין -- זה נובע מאילוצי קריירה וכו´, אך למעשה בדיוק בזמן זה התכוונו להתחיל לנסות (עם אשתי). ותודה על התגובות

למעלה