לעזאזל

Bambook7

New member
לעזאזל

בא לי להזדיין נטו בטירוף ללא מילים ללא זיוני שכל כמו אדם קדמון חייתי בלי הרבה מחשבות לשאוב לפי שפתי כוס וורדרדות ודגדגן שרק יכול לנסות להסתתר משאיבת פי וליקוק לשוני האינטנסיביים שלא יודעים מעצור ולא רק לגמור אלא להיות בחוסר נשימה של תשוקה אדירה ומתפוצצת לשמוע מבלי לחשוב או לפרש אנחות, גניחות ורטיטות לעגל רקטום בלשוני לשפד פה בזייני הקודח מחום לצבוט פיטמה זקורה ורועדת למעוך תחת עסיסי לפשק, למתוח, לקרוע לקלוט מיצי תאווה יפיפיים לאבד את כל החושים לצרוח כפרא בלי דעת להרגיש וויברציות בכל הגוף והנשמה מהדבר המדהים הזה - סקס של חוויה

BodyCount40

New member
אה, יופי ששיתפת אותנו

עכשיו אנחנו יודעם אחרת מה היינו עושים אחי
אני כבר חודש בהרגשה הזו ....

BodyCount40

New member
זו כבר מתחיל להיות יותר בכיוון של

"גם אני מתחיל להיות נואש לסקס" נקודה. לא טוב ולא משובח או מספק או כל תיאור שהוא, סקס נטו, גרידא

orange love

New member
אתם מעציבים אותי

תכף מרוב רחמים אני אתחיל להציעה את גופי רק כדיי לנחם כמה פה שליבי נשבר עליהם. ואתה שם לב שאתה פשוט מגיב לי על כל תגובה פה? חחח אתה עוקב אחרי או משהו?

זה לא שהוא עוקב אחריך

אני פשוט לא מספק אותו במסנג'ר כי אני במשרד אז הוא מוצא עוד אנשים לקשקש איתם... נראה שהיה לכם יום מעניין כאן עד כה, חבל שלא באתי קודם... אמנם אני לא נואש לסקס אבל אפשר גם להצטרף למועדון? נראה אחלה

BodyCount40

New member
נו מה לעשות, ככה זה אחי

עכשיו קמתי משינה שוב עובד בלילה ואין לי על מי "להתפרק" כשקמתי .... אז מה נעשה ??!?!

orange love

New member
כולם מזומנים...

אחחח אתם בפורום הזה, רגע אחד ללא סיפוק ואתם רצים לחפש אנשים אחרים.

BodyCount40

New member
בטו עוקב ../images/Emo98.gif

סתם אוהבת להיות יסודי (והמבינה תבין - מצידי שכולכן תבינו) לא לענות על כל מה שאומרים לי ? אין בעיה .... אני רק אוריד את הסימון הקטן הזה ששולח לי מסר כל פעם שיש תגובה ...

orange love

New member
לא זה בסדר..

אתה מעביר לי את הזמן. למרות שאני עוד כמה דקות נוטשת את הפורום, עד מחר בבוקר

BodyCount40

New member
אל תתעצבי יקירתי - שמחי בחלקך../images/Emo70.gif

צרות של אחרים לא אמורות לדרדר אותך לכדי מעשה שכזה
יום יבוא וכולנו נמצא את מה שאנחנו צריכים למצוא, או שלא .... אבל יום יבוא

Bambook7

New member
כי ../images/Emo2.gif