לעזאזל!!!

Xboy123

New member
לעזאזל!!!

שוב ברחה האימא של ציפורי האהבה מהכלוב. לא היה שום חור, אבל החלון היה פתוח. לא חשוב... לא לתת ביקורות, לא לשאול למה, גם לא אכפת לי. אכפת לי מהגוזל היחיד שנשאר לה, וצריך טיפול(והוא גדול קצת יש לו כבר נוצות ירוקות). השאלה היא האם אני יכול לשים את הגוזל בקופסת ההטלה של הזוג האחר של ציפורי האהבה, והזוג האחר הזה יטפל בגוזל שלא שלהם? אם לא, האפשרות היחידה שנותרה לי היא רק דייסה? תודה!

sharonic

New member
נסה לשים לה כלוב פתוח

היא בטוח תחזור. פעם עפו לנו 4 ציפורי אהבה, אחרי שהצליחו לפתוח את דלת הכלוב אבל הם תמיד הסתובבו סביב הכלוב ולא התרחקו. הצלחנו להחזיר את כולם. לגבי הגוזל. למיטב ידיעתי אסור לשים אותו אצל זוג הורים אחר, הם עלולים להרוג אותו. הבררה היחידה שלך לדעתי זה להאכיל אותו בכוחות עצמך. לגבי מה וכמה, תצטרך לחכות למומחים יותר בתחום...

Xboy123

New member
שמתי כלוב פתוח, ואת הכלוב שלה... אך

ללא הועיל. גם ראיתי הרבה נוצות שלה על הריצפה. נורא מוזר. כנראה משהו אכל אותה. את חושבת שהאבא יכול להאכיל את הגוזל במקום האמא?

Xboy123

New member
ישששש!!!! התוכי חזר!!!!! מצאנו אותו

בדיוק כמו שאמרת שמתי את הכלוב שלה עם הגוזל והבן זוג, וכשיצאתי כעבור כחצי שעה לבדוק אם היא חזרה, פתאום ראיתי אותה מטפסת על הכלוב!!! כן כן, היא חזרה!! יש!!!!! עכשיו יותר מכל נדאג לקיצוץ כנפיה...

Xboy123

New member
תודה! באמת כנראה היום אגזור את כנפי

התוכים... בעצם לא את הכנפיים אלא את הנוצות ....

למעלה