לעזאזל !

Pikachuit!

New member
לעזאזל !

אני מתחרפנת כאן לאט לאט !! בידיעה שאני לא יודעת אם ימשיכו את פוקימון או יתחילו מההתחלה !! יש לחברה שלי תבל דיגיטל .. והם נותנים שם לוח משדרים מלא בכל ערוץ כולל שמות של הפרקים .. וביקשתי ממנה שתבדוק איזה פרק יש מחר .. והיא בדקה .. ורשום בפרק רק ``פוקימון`` ! לעזאזל !! אני לא יכולה להתאפק יותר !! אם יתחילו מההתחלה אני קופצת מהגג !! אני לא יכולה לראות את זה עוד פעם !!!

rocket

New member
.....

מצד אחד באמת אי אפשר לראות שוב את אותו הדבר אבל מצד שני לא הייתי מתנגדת לראות כמה פרקים מובחרים שוב.......

Pikachuit!

New member
...............................

אולי אפשר להשלים פרקים שלא הספקתם לראות .. אבל העניין שאת הרוב ראיתם ! ואתם תשתגעו מלראות את זה שוב ! (אני את כולם, חוץ מהפרקים שלא שודרו) ואני לא יכולה לעבור את זה פעם שלישית ! זה פשוט התעללות ! וחוץ מזה פרקים חוזרים יש ביום שבת .. לא מספיק ?

mr. man

New member
פרקים חוזרים

הפרקים החוזרים משודרים ב-9 בבוקר ביום שבת!!! אולי רובכם יכולים לקום בבוקר בשעה כזאת אבל לי יש 4 שעות אפס בשבוע, וקשה לי לקום ביום רגיל! יום שבת אני משלים שעות שינה...

Pikachuit!

New member
אז אתה בעד הפרקים החוזרים?

איך אפשר ?? אנשים לא נמאס לכם לראות כל יום פרק שאתם יודעים מה יש בו ? אתם לא רוצים לראות משהו חדש ? פרקים עם יותר פוקימונים ? עלילות חדשות ? דברים חדשים ? אי אפשר ככה ! אני לא יכולה פשוט לראות את זה עוד פעם ! זאת אומרת לראות 100 פרקים מההתחלה ! בפעם השלישית ! אי אפשר ככה ! אני רוצה כבר משהו חדש בזה ! לא כל פרק שאני יושבת ליד הטלוויזיה ויודעת מה יקרה ! וערוץ הילדים ממש מפגרים שהם לא מביאים את העונה החדשה ! איפה הם היו כל החודשים האלה שהיו פרקים חוזרים ? דיבבו סרט אחד מסכן ?! זה לא לוקח עד כדי כך הרבה ! וזאת אשמתם המלאה שהיום אנחנו לא רואים את הפרקים החדשים ! היה להם מספיק זמן לדובב ושלא יתרצו תירוצים ויתפסו טרמפ על זה ש``הם דיבבו את הסרט`` !!

mr. man

New member
שידורים חוזרים

אני אומר שישדרו את הפרקים החדשים, ובמקביל (ובשעות נורמליות!) את הפרקים הישנים בשביל מי שפספס. וממש לא נראה לי שהולכים לשדר את כל 104 הפרקים מחדש. רק חלק, כי אחרת היום היינו רואים את הפרק הראשון, אבל זה היה משהו אחר.

למעלה