לעזאזל ._.

לעזאזל ._.

ראיתי עכשיו את הסרט. הוא. המ.. מעולה ^^ אבל הדיבוב. ._. דנה כרגיל מודבבת נפלא ^^ וגם הקולות של טומויו, מיילין, טויה וקרו לא השתנו ^____^ אבל ._. לשאורן שינו את הקול החמוד שהיה לו, וגם יואה/יוקי. איך. אר. מישהו יכול לפגוע בשלמות הדיבוב של לירון לב? הוא פשוט כל כך התאים ליוקיוטו. אה כן, וגם לאריאול שינו את הקול. ואת הקלף דובבה מאיה אם אני לא טועה ^^; כי זה הזכיר לי את הקול של רובי צ'אן. שאגב, ראו אותה לשבריר שנייה עם אריאול >> מנוולים. הסרט ממש טוב :] צחקתי ממש בכל הקטעים עם סאקורה ושאורן. אבל הפריע לי שבמקום לומר סאיורן כל הסרט הם אמרו סַאורן. זה ממש שיגע אותי. אם לא היו משנים את הדיבוב ואת השם העברי (
OMG אני עילגת) של שאורן היה יכול להיות יותר מוצלח. אבל הי, מזל טוב ^^ זה הגיע לארץ. אני כל כך שמחה. זה הסרט הראשון כן?

TaIu

New member
^^"

סרט באמת מצוין. ראיתי אותו ביום שני סוף סוף כשהצלחתי להזמין בהוט VOD. את הקול של שאורן לא שינו.. הוא פשוט יותר בוגר. שימי לב. יש לו אותו קול. ואומרים שאורן^^" פשוט בעברית עשו "סאיוראן". והקול של יוקיטו ויואה גרוע ._. וזה הסרט השני.. ^^ הביאו אותו כי הוא מסיים את הסדרה.

באמת לא שינו 0.0;?

הוא נשמע ממש.. שונה? אני יודעת שאומרים שאורן >> לעזאזל איתכם. אני אפילו כותבת שאורן כל הזמן. אני אומרת שפתאום בדיבוב הם אומרים סאורן ולא סאיורן וזה כבר ממש שיגע אותי. הם התחילו עם סאיורן, שימשיכו

כע, זה אותו קול

כמו שאמרתי, אפשר עוד לשמוע "סאיורניות צ'יבית" בקולו השמקסי *-*

lirazi האחת

New member
באמת הקול של שאורן קצת שונה

אבל זה אותו אחד. ובאמת שמתי לב שבסרט הם קוראים לו סאורן, ובמשך כל הסדרה קראו לו סאיורן, וזה באמת מעצבן
התחילו עם סאיורן אז שיסיימו עם סאיורן!!!

lirazi האחת

New member
יש לי שאלה בקשר לסרט.

עדיין לא הבנתי כמה קטעים(במיוחד בסוף). לא הבנתי את כל הקטע של איבוד רגשות: מי? למה? ובסוף שהקלף הנסתר אמר לסאקורה שהכל יהיה בסדר היא התכוונה שכל מה שאמור לקרות בקשר לאיבוד רגשות לא יקרה?

ניאאאא~~~~~~

אוקע, הקשיבי: נכון הקלף הנסתר לקח את כל בני האדם? הבכן, הם היו אמורים לחזור עד הזריחה אם סאקורה לא הייתה מצליחה (אותו עיקרון עם יואה-בערך- לא?)- והרגשות הכי חשובים להם-היו נעלמים. הקלף הנסתר (שהפך להיות "תקווה") אמר לסאקורה שהכל יהיה בסדר, כי בעצם לא קרה דבר. סאקורה חשבה שסאיוראן כבר לא הרגיש כלפיה דבר, ולכן התוודתה בפניו בעצם.

Ayelet chan

New member
המדובבים של שאורן ואריאול גדלו.

ולכן היה להם קול יותר מבוגר. לא, זה הסרט השני. :)

הניק שלך ._.;

הקודם היה יותר קל לזיהוי ^^ אני. אני חשבתי שהם שינו מדובבים ;; אין שום הגיון להביא את הסרט השני לפני הראשון ._. מה?

הסרט הראשון היה אמור לבוא

באמצע הסדרה. אם היו מביאים את הראשון, זה היה עושה סאבטוחה XD אבל הייתי מתה לשמוע שוב את ה"וואסאבי!" בתחילת הסרט XD אין, זה הרג אותי XDDDDD

Hawkgirl

New member
לא שינו לאף דמות מדבב

מלבד ליוקי/יואה ;-; ואכן מאיה דיבבה את הקלף ^__________^ ובקשר לשם של שאורן, אני חושבת שאפשר לסלוח, כי בהחלט שמאיה באה לקראת הקהל ועדיין הכי הכי מנסה לדייק בעניין הזה גם אם לא תמיד זה הולך כמו שצריך ^^' אני מעריכה מאמצים של אחרים :]

mwagnastar

New member
אתם חוזרים על עצמכם ../images/Emo3.gif

לאלאלא ><; אין אפשר. זה כל כך >> המ. הרגיז אותי.

Hawkgirl

New member
=X

אמרתי כבר, מאיה בר שלום היא מדבבת והבימאית של הסדרה סאקורה X= ודנה המדבבת של סאקורה היא DanaDuck מהפורום פה X=

למעלה