לעזאזל עם גוגל

• פותח הנושא ub8
  • פורסם בתאריך

ub8

New member
לעזאזל עם גוגל

אחד התחומים החביבים עלי הוא קידום אתרים, אבל מה לעשות, שתחום עיסוקי המקצועי הוא רפואה משלימה. השאלה שלי היא, אם אני מכניס לאתר שלי מאמר בנושא קידום אתרים, שאין לו שום קשר לתוכן האתר, האם הדבר יכול להזיק לקידום שלי או אולי להועיל, או לא זה ולא זה. שאלה שניה היא איפה מומלץ ללמוד את הנושא בצורה מקצועית, ג'ון ברייס יקרים בטירוף, האם הם שווים את המחיר ? תודה למשיבים

danikoo

New member
לעזאזל עם גוגל

רצוי לא להכניס מאמר שאין לו שם קשר לתוכן. אפשר לנסות ל"כופף" את המאמר שיתאים - אולי מאמר על קידום אתרי רפואה משלימה או הקושי בלקדם מושג תחתרותי כמו רפואה משלימה.... הכי מומלץ בגון ברייס - אצל ג'קי סויקיס ! מניסיון... ___________________________________________

רפפם

New member
למדת אצלו, ואתה עובד בתחום?

אני הולך לשם בשבוע הבא ואמנם אנשים שעובדים בתחום אני יודע שרבים מהם למדו את הנושא לבד, וחלק לקחו קורסים, השאלה היא האם זה כך רק בגלל שהמקצוע הוא חדש יחסית ועדיין לא התפתחו מספיק קורסים בתחום ובעוד כמה שנים כל מי שירצה יצטרך ללמוד את התחום בקורס מסודר. שוב, ההתלבטות היא האם לא כדאי ללמוד את החומר לבד באינטרנט ולחוס על הכסף, או שיש החזר השקעה בזמן סביר(אני יודע שמשכורת של מקדם אתרים מקצועי גבוהה מאוד)

kagdi2

New member
לימוד קידום אתרים

מבלי לגרוע בכבודו של ג'קי, שהוא באמת מקצוען וידוע לכולם וכו' ובטח שאינני רוצה לפגוע בפרנסתו, אבל מכיוון ששאלת- אני חושב שאתה יכול ללמוד לבד את כל נושא קידום האתרים הבסיסי+. כל החומר כתוב באינטרנט, אתה תראה שהכל חוזר על עצמו בשלב מסוים, ואת רוב הדברים שצריך לעשות תוכל למצוא בעצמך. ישנם מעט טריקים שכל מקדם אתרים שומר לעצמו בבטן, אבל בשביל ההתחלה אתה יכול לעשות זאת לבד. אני אומר זאת מנסיון אישי. אם תרצה עזרה אתה מוזמן לשאול.

רפפם

New member
בדיוק חשבתי גם להירשם לשם

השאלה אם הקורס לא מלמד את זה באופן מקצועי ומהיר יותר מאשר אם אתה לומד את זה לבד, כמו שהוא למד רפואה משלימה, גם אני יכול ללמוד את זה לבד אבל בכמה זמן...ובאיזה מקצועיות... למשל אני מעוניין לעבוד בתחום, אם אני לומד אצל ג'קי אז יש לי גם פרסום אצלו באתר. למשל קידום אתרים בנישה מאוד תחרותית כמו כלבים, מה הסיכוי שאוכל לקדם את האתר לדף הראשון בגוגל בלי ידע מקצועי? כמובן שאין לי רצון להוציא 7,000 ש"ח אבל האם באמת כל מה שמלמדים שם אפשר למצוא לבד באינטרנט ולא צריך הדרכה של מישהו מקצועי? תודה

kagdi2

New member
ללמוד או לא ללמוד

מנסיון אישי - כל החומר קיים באינטרנט ואת רוב הזמן אתה תשקיע בלמצוא אותו, כי בקידום אתרים אין הרבה מה ללמוד אלא יש המון מה לעשות - העשיה עצמה, היא מעין ניסוי וטעיה וככה מתקדמים. האם אני טוב יותר ממישהו שעשה את הקורס? לא יודע. אני לא הייתי בקורס, אז אני לא יכול להגיד בעד נגד, אבל ללמוד קידום אתרים מקצועי אפשר גם לבד. אם תחליט לעשות זאת זה תלוי בך - האם אתה מסוגל לשבת להוריד מאמרים, לקרוא אותם וכו'. ברור שזה דורש הרבה זמן, ותמיד נוח יותר לשלם למישהו שילמד אותך. אני לא יודע מה הנסיון שלך בתחום האינטרנט, ומה דרישות המעסיק הפוטנציאלי שלך בשביל להגיד לך אם תתקבל לעבודה או לא, ולהגיע לדף הראשון בגוגל אף אחד לא יכול להתחייב (ומי שכן לא נחשב מקצועי).

רפפם

New member
אתה עובד בתחום?

אני רואה שדרושים מקדמי אתרים בהרבה מקומות, השאלה על סמך מה מקבלים אותם, ז"א מה הכוונה במקדם אתרים "מקצועי"? הרי אין כיום משהו רשמי שמסמיך אותך לזה

kagdi2

New member
כן אני עובד בתחום

וכן למדתי לבד. אבל היה לי ניסיון קודם בתחום שיווק באינטרנט וניהול אתרים כך שרק הוספתי עוד יכולת. אני לא עוסק רק בקידום אתרים אם זה מה שאתה שואל. יש לך חברות שמחפשות מתחילים להכשרה. תחפש עבודות כאלה, אולי זה תתקבל ותלמד. בהצלחה.

רפפם

New member
תודה, אני אחפש, למרות שלא שמעתי

על כאלו שמחפשים מתחילים להכשרה אלא כאלו שמחפשים אנשים עם ניסיון

רפפם

New member
ובשביל לעבוד בחברה לקידום אתרים

או בחברה אחרת בתור מקדם אתרים לא צריך תעודה כלשהי שלמדת את הנושא?

kagdi2

New member
לא יודע לא ניסיתי להתקבל - אבל הרבה מקדמי

האתרים עובדים בזה בלי התעודה של הקורסים הנ"ל.

ub8

New member
תודה רבה על התשובות

תודה לdanikoo ,ותודה ל kagdi2 על העיצות שלכם. לגבי לימודי קידום אתרים באופן עצמאי, אני יודע שזה אפשרי אבל זאת עבודה מאד סזיפית, הרבה יותר קל לקבל את כל החומר מוכן, נכון שזה עולה כסף אבל גם זמן הלמידה בבית הוא משהו שצריך להקצות לו הרבה שעות מול המחשב וכמו שאנחנו יודעים, זמן =כסף

kagdi2

New member
בכיף בהצלחה.

אל תשכח שגם בקורס אתה משקיע זמן. בכל מקרה, בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות אנחנו פה.

למעלה