לעזאזל כנסו דחוף

sahar 22

New member
לעזאזל כנסו דחוף

אני לא מבין למה na לא מצליח בארץ בחול עוד איכשהוא בסדר (ראשון בtrl לפי ששמעתי ) אבל בארץ על הפנים מקום 13 ב100 אפ אמ וגם מלא חברים שלי שלא כל כך מעריצים את קלי ובכל זאת אהבו שתיים שלוש שירים מבריקאווי מהאלבום החדש לא אוהבם כלום השמעתי להם את na ואת סובר והם פשוט שנאו אותם

otollo

New member
../images/Emo174.gifMD לא יצליח בארץ

בארץ אוהבים רק מה שמיינסטרים מאוד ולהיטי מאוד.... זה קצת מוזר שכולם באים לכאן ואומרים משהו כמו "תגידו, אתם בטוחים שקלי תצליח בארץ? כי זה נראה שנוור אגן לא כ"כ..." וכל מיני כאלה, כי היא לא. ורק שתדע, שאולי NA היה מקום ראשון ב-TRL

otollo

New member
../images/Emo174.gifאויש נו תפוזבל ../images/Emo46.gif

שלח לי באצמע
. מה שאמרתי זה שאולי NA היה מקום ראשון ב-TRL, אבל הוא עדיין לא הכי הצליח בארה"ב. אני מעריך את קלי על זה שהיא יכלה ללכת לד"ר לוק ולעשות אלבום להיטים שמוכר מיליונים(ע"ע אבריל לאבין), אבל היא בחרה לעשות את האלבום שהיא רצתה לעשות. אבל - כל אנשי גלגל"צ ו100FM וכל שאר הפקאצות בכתה ה' לא יעריכו אותה על זה, והיו מעדיפות שירי סינס יו בין גון. ולכן - מיי דיסמבר לא יצליח בארץ.

RAVril

New member
תפסיק להשתמש באבריל בגלל שקלי לא מצליחה|:

חלאס כבר, נמאס לי מכל ההשוואות שלכם

otollo

New member
../images/Emo174.gifסתם אמרתי שהיא הפיקה עם ד"ר לוק ../images/Emo12.gif

זאת סתם דוגמה... לעשות אלבום להיטי שמוכר מיליונים זה ממש לא דבר רע... אם ככה זה נשמע, זאת לא הייתה הכוונה.

RAVril

New member
בסדר זה לא היה ישירות אליך

זה לכולם, כל הודעה שניה פה מישהו אחר משווה אותה לאבריל ואומר כמה אבריל זולה תפסיקו להשוות, ואם אין לכם משהו טוב להגיד על אבריל אל תגידו בכלל במיוחד המנהל לשעבר שלכם, שיפסיק כי זה ממש מעצבן, כבר לא כיף לי להיכנס לפה יותר זה פורום של קלי, תדברו עלייה.

otollo

New member
../images/Emo174.gifאת צודקת...

מצטער בשם הפורום במקרה שנפגעת
.

WundeRKind

New member
אסי, שלום ../images/Emo13.gif

רווית אני מניח
מצטער אם ההשוואות האלו מעצבנות אותך אבל השוואות של קלי ואבריל הם השוות ברורות מאוד. שתיהן אותו סגנון. ועכשיו כל אחת התפצלה לכיוון אחר. בדיוק כמו השוואות שתמיד יהיה של בריטני וכריסטינה או כל דבר אחר.. וכן, מה לעשות, אני אוהב את אבריל מאוד, מעריך מאוד את הכתיבה שלה ואת השירים שלה והכל, אבל כשהיא יורדת על אמנים שמוכרים את הגוף שלהם כדי להצליח ואז פתאום מצטלמת בבגדים מצומצמים, זה הוריד לי את כל ההערכה שהייתה לי אלייה.

RAVril

New member
אז שהערכה תרד,

זאת עדיין לא סיבה לכל הדיבורים והעקיצות הקטנות האלה שלך באבריל.. ועוד במיוחד בפורום שלא קשור אלייה בכלל, יש לך דעה עלייה? אתה מוזמן לפורום שלה ואני אכבד אותה. אבל כל פעם שאני נכנסת לפורום של קלי ורואה אותך רושם בשורה התחתונה של ההודעה שלך איזו ירידה על אבריל זה לפי דעתי ממש לא לעניין ולא נראה לי שהיית רוצה שאני אעשה אותו דבר על קלי אני לא רוצה שתחשוב שאני באה בצורה תוקפנית או משהו כזה, פשוט רציתי שתבין, אתה והאחרים שעושים את זה שיש פה גם מעריצים של אבריל שאוהבים ומעריכים אותה כמו שהיא.

YugiBoy

New member
מעצבן שאת אומרת

אם אין משהו טוב להגיד על אבריל, אל תגידו... כאילו... את באמצע שרשור על דברים *לא כל כך טובים* על קלי, מותר לנו להגיד דברים רעים עליה כל עוד זה לא בזלזול או בחוסר כבוד... כל עוד זה בצורה מכובדת ואנושית. האמת היא שאבריל הייתה אחת הזמרות האהובות עליי עד שהיא נהייתה- מה שהיא עכשיו.. וזה מעצבן שבמקום להתבגר למוזיקה טובה היא ירדה ממוזיקת תיכוניסטים (נקרא לזה ככה..חח) לממש כיתה ה'... זה הכל... זה שכל הזמן משווים וטוחנים את ההבדל, באמת מעצבן..

WundeRKind

New member
אי אפשר לדעת...

שמע, NA מצליח מאוד ברדיו ירושלים.. (שנחשב ברוב העולם כרדיו הרשמי של ישראל). ובלי קשר, אני חושב שזה מאוד קשור לשיר. גם כשחשבנו ש WA לא נכנס למצעד זה היה בגלל שגלגל"צ החרימו את קלי. ובסוף היא הגיע שם לשיר השנה.. אז ככה שהכל תלוי בשיר... אני חושב שאם קלי תוציא שירים כמו HOLE או HAUNTED הם כן יצליחו פה..שלא נדבר על MAYBE

Kryptonite

New member
דווקא לסוובר יש פוטנציאל להיטי ענק

הוא מסוג השירים שאוהבים בגלגל"צ. הבעיה שהוא יותר שיר חורף מאשר שיר קיץ, אבל לפי דעתי הוא יישב טוב בפלייליסט שלהם.

kelly holic

New member
ר א י ת י ה י ו ם א ת ק ל י ! ! !

כלומר כפילה שלה חח אחותי ואני נכנסנו לחנות בקניון בנהריה וכשבאנו לשלם ראיתי את המוכרת וכמעט שחטפתי התקף לב !! המוכרת דומה שתי טיפות מים טהורים לקלייייייי!!! היא כ"כ יפההההההההההה. יש לה שיער קצר כזה שחור ממש כמו התספורת של קלי !! צילמתי אותה בוידאו אבל אני לא יודעת איך להעלות את הקובץ :/ ואני חושבת שאנחנו צריכים לעשות עלייה לקניון שם ופשוט להטריד את המוכרת הזו חח סתם מסכנה... אמא שלי ממש נבהלה ממני ומהתגובה שלי אכן יש לי שריטה! הכל באשמת קליייי!!!

EliranMaor

New member
../images/Emo207.gifפוטושופ חדש../images/Emo3.gif

אני עדיין לא יודע אם לחזור להיות קורא סמוי או לחזור ולהגיב פה

a k c

New member
../images/Emo109.gif תפסיקו כבר../images/Emo7.gif

אתם מכינים רקעים כל כך יפים, וכל יומיים אני מחליפה
מדהים!!!

Because Of May

New member
זה כ"כ יפה!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

גם זה נשמר.
וOMG, רקע של גפן?!!!??!?!?! נשמררררר!@#%$&#

MyDecember1

New member
../images/Emo207.gifקלי וריבתותים ב-SUBG...ריבה קורעעתת....

חח.. ריבה עושה שם תנועות מוזרות וןמטומטמות באיזשהו שלב גם קלי התחילה לצחוק ממנה אני יודע שכבר שמו את זה...אבל לא כולם ראו ולעומת BOY, פה קלי שרה את הרוב...אז ריבתותים פחות מחריבה ת'שיר... http://www.youtube.com/watch?v=4ITm9E0hg94

למעלה