לעופר ...

פיילפלת

New member
לעופר ... ../images/Emo9.gif

למרות שזה פתטי ואני ממש לא עושה את זה בדרך כלל הרגשתי צורך להגיד לך שאתה פשוט ממי כי זה בטוח כיף לשמוע את זה ... הכרתי אותך רק מהכתבות על הבלאגן שעשית אז ועכשיו זה שונה ... אז למרות שלא תקרא את זה סביר להניח (
) רק שתדע שיש עוד מישהי שמעריכה אותך מאוד כשחקן ועד כמה שאפשר כאדם ... תמשיך להיות מקסים כמו שאתה ... נשיקות ... מזאתי שמאחורי הקלעים ...

פיילפלת

New member
אופסי ...

שכחתי לציין שאני מזדהה איתך מאוד כי יש לנו משהו חשוב במשותף ... כמו השם שבחרתי גם אני קטנטנה בגובה ... כמוך ... וזה מצויין בעיני.:-

שכטרית1

New member
אני לא חושבת שגובה זה דבר כ"כ חשוב.

ואני לא חושבת שעפר חושב שצריך בכלל להתייחס לגובה שלו.... זה רק מה שאני חושבת לא בטוח שגם הוא כך.. בכל מקרה ברוך הבא גם אני מעריכה את עפר מאוד כשחקן! אז שיהיה לך סבבה, אם עפר יקרא את זה הוא ישמח!

=)

כן גם אני אוהבת את עפר.. כל היום שלי זה אקזיט (בעיקר אם עפר שם) וטלנובלה בע"מ... אני פשוט לא יודעת איך הסתדרתי קודם בלי לראות את עפר הרבה זמן על המסך שלי..

עופר בלי ו'../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gifתמיד רציתי

להגיד את זה
חחחח סתם
מי זה עפררררררררררררררררררררררררררררר

שכטרית1

New member
חחח הגמד עם התחת!

אנשים שלא מכירים אותו באמת רואים אותו כהגמד עם התחת.... בכל מקרה כיפי ממש דומה לו, אבל כמו ציינתי אני חושבת שכפיר קצת יותר גבוה מעפר..

חחח:) צודקת הוא גמד עם תחת יפה:)

חחחחחחחחחחחחחחח כפירוש חולה עלייך נשמהה מואהה.................. מאוחח אמורה למה הלכת.????? אוח אפיי שילי:(

RaZiK4

New member
מי זה עפר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

ו.. אהבתי את המשפט "רק שתדע שיש עוד מישהי שמעריכה אותך מאוד כשחקן ועד כמה שאפשר כאדם ..."
חח

למעלה