לעומת סער אלירז בשיחה מרתקת עם איילה!!!!!!!!!

וואיוואי מחר סער יתעלל בה על השיחה הזו איך

בכלל היא מעיזה לדבר עם האויב-והיא תענה לו אני שונאת אותו הוא סתם מעליב אותי ואני ממש מסכנה

רקלוש

New member
איילה: "השיחה הקודמת היתה שיחה מקדימה לעכשיו

רק שלא תלך אחכ לסער ותלכלך על אלירז על השיחה ההזויה שהיתה לה איתו...היא מסוגלת.

עם סער היא רק מרכלת,

או מתנשקת ++ או ישנה, או מדברים על זה שהוא חרמן. או על הכעס שלו כלפי עדנה, אין להם ולא הייתה להם שום שיחת שמשתווה לשיחות שהיו לאיילה עם אלירז. הזוי.

ORIANESTER

New member
קייזר זאת אומרת שחבר הטוב בעל משרד הפירסום

ג'רמון- הוא מקושר להפקה כמו כן חברים נוספים מהברנז'ה הוא תמיד יודע איך להתנהג ומתי לאחרונה לאחר שהבינו שהוא עומד ,ליפול אם יועמד להדחה ויודח ואז ,הלך" להם חצי מה,רומן" שנוצר והם יאבדו רייטינג סער עבר כל כך הרבה תהפוכות ונהג המון באלימות מילולית ותמיד סלחו לו גם לאיילה קשרים בהפקה!

הגר331

New member
היא כבר מתודרכת

כמה ימים, היא מתנהגת שונה אבל הפנים של נשמתה נשאר כמו שהיה, בקצור אחלה שחקנית.

עם סער היא רק מרכלת

או מתנשקת ++ או ישנה, או מדברים על זה שהוא חרמן. או על הכעס שלו כלפי עדנה, אין להם ולא הייתה להם שום שיחת שמשתווה לשיחות שהיו לאיילה עם אלירז. הזוי.

רורי6

New member
לגמרי!! כל השיחות שהיו לה עם סער

לא שוות שיחה אחת עם אלירז .. סער זה כמו דיקט ( אין עם מי לדבר ונשבר מכל שטות)

YYY אם יתברר שאילה עשתה צעד מחושב...

הגברת הצליחה להפיל ברישתה את הבחור הממולח שלנו...מה להגיד, יש לה את זה. אני כ"כ מקווה שלא יתברר ששיתוף הפעולה שלה בשיחה הזאת נועד רק כדי שאלירז לא יעמיד אותה להדחה.

שניהם מחממים את השיחה מרצון, זה חשוב במידה

שווה לשניהם. יש סיפור שלא נגמר מההתחלה. ואני עדיין מחכה שהוא יתחדש. השאלה היא, האם איילה מתאוררת לחים? או סתם מעבירה זמן.

זה שהוא מדבר איתה, לא משנה את דעתו עליה

אתם צריכים להבין, אלירז לא שונא אותה!! ולא שונא את סער! הוא לא מתרכז במלחמות ובלאגנים ומריבות, הוא מדבר איתה שיחה בוגרת אבל וואלה ממשיך לומר לה בפנים מה הוא חושב עליה, ועל הקשר שלה של סער. לדוגמה: הרגע הוא אמר לה שמהצד סער מאוהב בה, ושהיא זו שמדשדשת. ושלדעתו גם סער מרגיש את זה. היא מצידה הודתה בזה!! ואף אמרה שעצם העובדה שאבא שלה מסר לו ד"ש, הקל עליה מאוד כדי לקחת את הקשר הזה הלאה!

רוננת 88

New member
אני מסכימה עם סוזי

אלירז אף פעם לא אמר שהוא שונא את איילה וסער הוא תמיד אמר שהואלא מתחבר אליהם וזה להבדיל מהלכלוכים של סער על אלירז ומהדברים האיומים ונוטפי הארס שאמרה איילה על אלירז.

אלירז מת לסיפור עם איילה(בעקרון), יש לו סיפור

בבית. והוא מבין שאיילה הולכת רחוק מדי בזוגיות.

למעלה