לעומר

לוחם770

New member
לעומר

אם תבדוק את שני העיסקאות האחרונות המופסדות שלי זו שנגרמה בשבוע שעבר וזו שנגמרה היום (טרייד 2) אתה הייתה רואה שבימים כאלה סגנון מסחר כמו שאמרתי אז הוא הטוב ביותר ובשניה בסופו של יום הייתי יוצא מורווח ולא מופסד... שלא תבינו לא נכון אני ממש לא בוכה על הכסף שהופסד בשתי העסקאות האלו מאחר שזהו רק שליש מהחשבון שלי אותו אני מקדיש לנושא הפירסום עיסקאות בזמן אמת שהוא מאד חשוב לי ולכן הפרדתי אותו מהחשבונות הרגילים שלי שבהם אני מושקע ביותר מטבעות ברמות שונות של טווחי זמן... אבל היה חשוב לי לכתוב את ההודעה הזו על מנת שתיווכח ששיטת עבודה זו בצורת שוק כזו הייתה יוצאת מורווחת.... בכל מקרה אני שמח שסוף סוף התחילו יותר אנשים לכתוב בפורום והתחיל הפורום לחזור ולחיות... שיהיה לך המון הצלחה

omer forex

New member
הי חבר

דרך המסחר הזאת כנראה מתאימה לתנועת שוק מסויימת כתבתי את מה שכתבתי כדי לתת לך כיוון מחשבה שזאת לא דרך שמתאימה לתמיד בהחלט יש הגיון בהתאמת אסטרטגיה למצב שוק ובינינו ואל תגלה לאף אחד (אם אתם לא לוחם 770 אל תקראו את המשך השורה) - אין לי מונופול על החוכמה.... דרך מסחר קבועה שקובעת TP כ 20% מ SL היא דרך מסוכנת אם תשתמש בה לאורך זמן שתדע שאני מאוד נהנה מפרסום העסקאות שלך ומאחל לך לסגור כל עסקה ב TP. בהצלחה גם לך לוחם שלנו, עומר

לוחם770

New member
כיף ל

סתם ציינתי את מה שחשבתי כשראיתי את העיסקאות היום אפשר לומר היה יום שהתחיל מאד מעניין ועכשיו הוא עומד די תקוע כהטריידים שלי ממש גודרים ותוחמים אותו והוא מסרב להגיע לאף אחד מהם אבל אני מחכה... שיהיה לך המשך לילה נעים ופורה.

למעלה