לעומר שאלה

לעומר שאלה

האים אפשר למשל לצייר על לוח עץ את הסמל באדום של רון השפע?שפע לכסף .ולתלות על הקיר? ואיפה לתלות מומלץ ומהו הרון המתאים .

good girl30

New member
חכי מתוקה היא תענה לך../images/Emo24.gifסבלנות

אין מצב שהיא לא עונה, עומר עונה לכולן כאן. בין אם זה חברי פורום ותיקים / חדשים
GOOD GIRL

סובלנות, כפרה!

אני משקיעה בכל תשובה את כל הנשמה והלב. אני לא יכולה לעשות את זה כל הזמן. אז לפעמים לוקח קצת זמן. חוצמזה, אם את מגלה מיהם חברי הפורום, תשלחי לכולם פה. שנדע

חנלה ../images/Emo24.gif

אפשר. אני רואה עם השיטה הזו שתי בעיות: 1. זה לא מתאים לדרך השימוש ההיסטורי של הרונים. אם היו תולים קמעות רוניים שהשמאנים של השבט היו מספקים, היו תולים אותם בזמן הקושי או האתגר, ומפנים אותם בסוף השימוש. אני מאמינה שככה צריך להתייחב אל הרונים, ואם אפשר - לעולם בכלל
2. בטבע, הדברים באים והולכים. כלום לא אמור להיות תקוע. מוטב לעשות לעצמך קמע שאפשר להזיז אותו ממקום למקום, ואפשר להיפטר ממנו, כשהוא כבר לא משמש אותך. היסטורים, מרבית הקמעות היו מחומרים שנאכלים בעצמם, או מחומרים שבסופו של הטקס היו מבעירים, ואני מאמינה שיש מה להגיד על זה. מה את אומרת?

לעומר

חשבתי על הרונים כמו משהו מהפנג שואי.כמו שמפעילים פינה מסוימת ומשאירים אותה כך קבוע .אז חשבתי על רון השפע כמשהו קבוע.כקמיע .זה נכון שכלום לא אמור להיות תקוע .אך כששמים קמיע בקיר משאירים אותו שם בדרך כלל .גם בפנג שואי לא משנים יותר מדי .כך שגם לגבי הרון חשבתי כך .

אז אולי

בשבילך זה באמת יכול לעבוד. אבל תסבירי לי את זה - אפשר לבקש כ להחיים בדיוק את אותה משאלה?

לא רק עד שמרגישים

שהמשאלה ממשה את עצמה .לאחר מיכן עוברים למשאלה אחרת .או לפי הצורך של אותה תקופה .

למעלה