לעומר היקרה

לי לי3

New member
לעומר היקרה

ברכות להולדת המתוק שבתמונה,זו אהבה שאינה תלוייה בדבר באמת.אני מבקשת לשאול-פתיחת קליניקה מחדש ושפע בעבודה זאת בחודשיים הקרובים-ראידו,נאודי'ז,נאודי'ז. קניית בית ב5 החודשים הקרובים-ראידו,נאודי'ז,בקארנה. תודה ושבוע נפלא.

אוקיי...

אהלן ותודה על הברכות... בואי ניראה בעניין שאלותייך... 1. אני לא רואה שפע בחודשיים הקרובים, אבל אם תפתחי קליניקה, תשיגי מה שאת צריכה. לא יותר מזה. והאמת, שזה נשמע לי הכי נכון ומאוזן... 2. לקראת סוף התקופה יהיה נכון בשבילך לקנות בית, כלומר קרוב לחודש החמישי מהיום. הצלחה!

לי לי3

New member
עומר תודה

על תגובתך.שאלותיי נובעות מכך-לפני חמישה חודשים חוויתי פרסום שהביא המוני אנשים,אבל לא דאגתי לעצמי,ואנרגטית נחלשתי וזה גם מה שזימנתי.אני עומדת בפני חשיפה מחדש,ומתכננת לפעול אחרת,יש גם מצב של מחלה קשה למישהי קרובה מאוד,ואני נחושה לפתוח שוב,כדי לתמוך כספית וגם להיות פעילה,לכן גם החשש לטעות פיננסית.אחדד שאלותיי,ומקווה שתיתנה אור ובהירות-האם ב3 חודשים הקרובים הכנסתי מהקליניקה תהיה כפי שאני מבקשת?אינגוואז,אהוואז,בקראנה.האם ב3 חודשים הקרובים החשיפה במדיה תהיה כפי שמתוכנן?אות'ילה,וונג'ו,ווירד. עומר יקרה,אני בתחום התיקשור והריפוי האנרגטי,אשמח לעזור בחזרה...המון תודה ושבוע יפה.

אוקיי...

1. שוב, המסר הוא שהשפע החומרי הוא לא עיקר העניין פה. את תשיגי מה שאת צריכה להשיג ואת עושה מה שאת צריכה לעשות. הסירי דאגה מליבך בעניין הכסף, אני אגיד לך מה שאני שונאת שאומרים לי - יהיה בסדר. 2. כן.

לי לי3

New member
תודה לך

עומר .לצערי,כשמישהו קרוב חולה במחלה קשה במדינה שלנו,השפע החומרי הוא די הכרחי.לא אומרת זאת מתוך התמרמרות,אלא כעובדה.אני רואה תמיד עתיד טוב וורוד,יש לי איש בצמוד מהסוג הפסימי,שעדיין(וכן ,אני עובדת על זה)"מצליח" להדביק אותי לפעמים...אם יהיה לי מה שאני צריכה,זה מצויין,וזה שפע מבחינתי.פשוט לא בא לי לשמוע (כמו כולם)"אמרתי לך"...תודה,נשמה מקסימה.גם אם אני לא שואלת כל הזמן,האתר שלך אצלי במועדפים,ואני תמיד פה.

../images/Emo39.gif והסבר חשוב

שימי לב, מבחינת חומר נאמר לך פעמיים - לא יחסר לך. אבל את לא הולכת להתעשר בקרוב...

למעלה