לעומרי

שוב שלום לך איתי ../images/Emo140.gif

מאחר ובפעם שעברה שעשיתי זאת לא הגבת אני מברך אותך שוב בברכת ברוך הבא אלינו מקווה שהפעם אזכה לתגובתך! מאחר ואתה לא רק חדש אלא גם כנראה הצעיר מבין חברי\ות הפורום הייתי רוצה להסביר וליידע אותך במספר דברים להמשך הדרך... כפי שראית הפורום מתבסס על חברות,שיתוף פעולה והדדיות בין כל חבריו וכולנו ללא יוצא מן הכלל שמחים תמיד לסייע ולתת הסברים מניסיוננו ולכן אם יש לך שאלה על עיניים\שפתיים\ספוג ובכלל אתה מוזמן להפנות אותה לכלל הגולשים ולא לעומרי באופן אישי!!! אני בהחלט מבין את התלהבותך ובצדק מעבודתו על עומרי וגם אני חושב כמוך שהוא מוכשר בצורה יוצאת מן הכלל כך שאם יש לך שאלה אליו באופן אישי אני מציע שתעשה זאת דרך מסר או מייל ואם הוא יצא לנכון וירצה לשתף הוא יגיב לך וזה עוד דבר שאני רוצה שתיקח לתשומת ליבך עם כל הרצון לעזור ולקדם אחד את השני אתה חייב לקחת בחשבון שעלולות להיות שאלות שתשאל פה בפורום או את עומרי באופן אישי ולא תקבל עליהן תשובה לא כולם רוצים ומסכימים לחשוף את כל הסודות המיקצועיים אותם למדו בשנים ארוכות של ניסיון, השקעה,לימודים,מאמץ ולא מעט כסף אני בטוח שבהמשך דרכך כבובנאי תבין זאת! עכשיו יהיה נחמד אם גם אתה תספר לנו קצת יותר על עצמך ( איפה אתה מופיע עם הבובות?איזה סיגנון?איזה סוג של הצגות ומופעים וכ'ו) נשמח גם להכיר ולראות גם תמונות לנו של הבובות שאתה בונה

איתי2272

New member
היי דודי !!

תודה רבה לך על העצות וההכוונה , וכן גם לי נראה שאני הצעיר בחבורה.... ואני אשמח ללמוד מאנשים מנוסים ומבינים בתחום, סוף סוף יש לי את מי לשאול ולקבל מידע . אספר מעט על עצמי אני בן 15 מגיל מאד צעיר גיליתי התעניינות בתחום התיאטרון תפאורה , תאורה ובעיקר בניית בובות והפעלתן , את הכל למדתי בעצמי ופיתחתי טכניקות שונות סיגנון הבובות שלי הוא מגוון החל מבובות כפפה בכל מיני גדלים ולאחרונה התחלתי לעצב גם בובות ענק, אני מבטיח להעלות תמונות שכולם יוכלו לראות ולהגיב! אני באמת מחפש להתפתח וללמוד כמה שניתן לכן אשמח לדעת אם ישנן סדנאות ללימוד טכניקות וכו". אני שוב מודה לך על קבלת הפנים ובטוח שיהיה שיתוף פעולה מוצלח!!!! יום טוב איתי!!!!!!

שמחתי לכוון ולסייע

קבלת הפנים אצלנו היא תמיד לבבית ואוהבת אין לי ספק שיהיה שיתוף פעולה פורה ומוצלח!!!!! מחכה בקוצר רוח להכיר את עבודותייך שבת שלום לך

למעלה