לעוד מישהו פה

מר אסף

New member
לעוד מישהו פה

כואב הלב בכל פעם שהוא שומע את 'תנו לי לשתות' ו-'ידיים למעלה' בעיבודם החדש, או שזה רק אני? אני לא יודע אם זה הועלה פה, אבל אני באמת לא מבין מה קרה שהחליטו לעשות עיבודים חדשים לשירים המושלמים האלה, ועוד עיבודים כל כך נוראיים.. הקצב מהיר כל כך בשניהם, ומשתמשים בכלים לא נכונים. הסולו בתנו לי לשתות פשוט לא יפה. אני היחידי שלא אוהב את הגרסאות החדשות של כנסיית השכל?

R h o n e

New member
לא מבין

מה הבעיה עם הגירסאות ? מה הבעיה של כולם.. לדעתי זה מיוחד ואפשר לשנות, לא קרה כלום כולם חושבים שמישהו מת איי איי איי

chen2390

New member
לא אתה לא היחיד....

גם אני לא אוהבת את הגרסאות החדשות....דווקא הקצב בידיים למעלה לא מהיר. בתנו לי לשתות כן

לפעמים כדאי לצאת מהקיבעון ולשמוע גרסאות קצת

שונות אבל אני מבינה אותך, קשה לשמוע שיר שאתה אוהב מאוד בגרסה שונה, לפעמים זה הורס. הייתה איזו גרסה חדשה לשיר שלהם שדווקא כן אהבתי, לא זוכרת מה זה היה. לפעמים שמיעה חוזרת של השיר עלולה לשנות את דעתך, תן להם עוד צ'אנס, אחרי הכל אני חושבת שהדיסק החדש טוב. ואם לא, אז לא, לפחות ניסית. אין מה להפסיד

זכותך המלאה לא לאהוב-

אבל אין רע בשינוי, זה לא בא במקום הגירסה הקודמת מבחינתי, זה בא בתור עוד שיר שונה..זה הכל

cowgirl Ms

New member
אני גם מעדיפה את הגרסאות המקוריות,

אבל בהופעה, הגרסאות המעובדות פשוט מזרימות חשמל בגוף.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נמממ... יש ויש.

יש כמה גירסאות שאני בהחלט לא מסוגלת לשמוע, אבל יש כאלה מקסימות כל כך שאני יכולה לשמוע שוב ושוב ושוב. זה עניין של טעם.

../images/Emo110.gifממש מסכימה..במיוחד על תנו לי לשתות

וזה לא שאני אוטמת את עצמי כי שמעתי כבר את הגרסאות האלה כל כךךךך הרבה פעמים (גלגל"צ ידעו לחרוש על השירים האלה טוב מאוד). לא יודעת לגבי שאר הדיסק- אם כל הגרסאות החדשות גרועות כי שמעתי את רובן פעם אחת בערך.. אני מסכימה על תנו לי לשתות. ידיים למעלה פחות נורא..

למעלה