לעדי (באבא...)

לעדי (באבא...)

מהיום אני אצטרך לרשום "לעדיבאבא" כי עכשיו יש עוד עדי שהכירה את הפרום... בכל אופן, יש לי שאלה אלייך... מאיפה את קונה את הסינגלים של אלאניס? חיפשתי באתרים האלה: www.yahoo.com www.altavista.com ועוד שלושה אתרי מכירה של אלאניס שרשומים באתר של יוסי... בכל אלה מצאתי רק את הסינגל של precious illusions, ואני מעדיף לקנות סינגלים כמו: king of pain, ironic, so pure ואלה...

AdiBaba

New member
תשובה

את רובם אני קונה באמאזון. אבל כמעט חצי מהם קניתי בארץ. ועוד את הסינגל הכי נדיר שיש לי מצאתי בארץ וזה הסינגל של all i really want עם מספר סידורי. בקיצור כרגע בארץ אתה ממש לא יכול להשיג כלום. אולי תמצא את thank you שיובא לפה בכמויות ונמכר ב-15 שקל בלבד. אני קונה את הסינגלים כמו שכתבתי ב-amazon.co.uk הם מוכרים כרגע את hand in my pocket, ironic ואת שני החלקים של joining you. אם תזמין את זה. הם לא ישלחו לך את זה ישר כי יקח להם זמן להשיג את זה. ב-amazon.com אתה יכול למצוא גם את unsent. אבל למרות שזה מה שיש להם כרגע שווה לבדוק מידי פעם אם משהו התעדכן. הם פתאום יכולים להשיג עותקים בודדים של קופסת הסינגלים. חוץ מזה אני מציעה לך לבדוק ב-cdnow וב-towerrecords (אפשר למצוא שם את הספייס קייקס). ודרך אגב השירות של אמאזון פשוט מעולה. הם מתייחסים לכל בעייה ובקשה ברצינות ובאדיבות.ממליצה עליהם בחום. יש לי שאלה: למה אתה כותב כל דבר פעמיים. גם פה וגם בפורום של יוסי?.

תשובה...

כי נניח שזה חדשות, אז כולם יוכלו לקרוא את זה, למשל עד לפניי שבוע ידעתי שיש ת´פרום הזה אבל בכלל לא היה לי כוח להכנס עליו... הוא נראה לי מסובך מידי... ובמקרה הזה, זאת היתה שאלה, ככה שאם לא היה מזדמן לך להכנס לאחד הפרומים הייתי בלב הכי קוראת את השאלה...

למעלה