לעבור מקום שירות

לעבור מקום שירות

שלום לכולם.. נמאס לי מהמקום שירות הזה.. ב-ב-ק-ש-ה תנו לי קצת מידע על מה אני צריכה כדי לעבור שירות למי לפנות ואיך אני יודעת איפה עוד פנוי.. אשמח לתשובה מהירה.. תודה תודה תודה..

כדאי להתייעץ עם הרכזת

קודם כל, על מנת לנסות לפתור את הבעיה, לפני שעוזבים ! רק אם שום דבר לא עוזר, אפשר לבדוק איתה אם יש מקום פנוי אחר שיכול להתאים לך. בד"כ בשלב הזה של השנה, לא כל כך קל למצוא מקום אחר...

jule

New member
אני החלפתי!

כ"כ סבלתי שם ואני כ"כ סובלת גם עכשיו, אבל עדיין יש תקווה! אז ככה: אפשר בהחלט אומרים לרכזת ואם את רוצה לעבור למקום אחר היא תשלח אותך לראיונות כמו בהתחלה אני מצאתי תפקיד אחרי חודש של המתנה, בזמן ההמתנה את בעצם במן חופשה כזאת, יש לזה מן שם, ולא נראה לי שזה נופל על ימי חופש פשוט צריך להשלים את מה שהחסרת. איפה את משרתת? מה התפקיד שלך?

jule

New member
לא נראה לי שיש

לא חתמתי על כלום רק אומרים לרכזת

הולכים לרכזת

ולדעתי זה לא יהיה כזה פשוט ויעשו לך בעיות. עד סוכות הם נותנים לבנות לעבור בצורה די חופשית, ומאחרי סוכות זה נהיה בעיה

amiak

New member
מהרכזת שלי הבנתי שעד סוכות הם קשוחי

ם. בגלל שהמון בנות עוברות לפני שהן בכלל ניסו כמו שצריך.
יהיה טוב

לא רוצה לרכזת

חייבים ללכת לרכזת? אני אפילו לא מצאתי מקום אחר אי אפשר קודם למצוא ורק שהכל בטוח שבאמת עוזבים ללכת אליה? ואיך אני מחפשת איפה עוד אפשר?

חייבים ללכת לרכזת !

אי אפשר לעבור מקום בלי תאום איתה . היא זו שצריכה לאשר את המעבר וגם לדאוג למקום אחר !!!!

efratreuveni

New member
שלום שלום

מה קורה??? הכל טוב ימית... כן חייבים ללכת לרכזת עם את רוצה לעזוב ולא בגלל החברה שלך שרוצה לעזוב....... בכלל חשבת למה את רוצה לעזוב יש לך סיבה????..... ולא בגלל שחברה שלך רוצה לעזוב כי זה הרצונות שלה ועם היא רוצה לעזוב היא לא חייבת לך דין וחשבון עם כן או לא זה בינה לבין הרכזת שלה.. ונכון הילדים חרה ...אבל מה לעשות אלו הילדים כל מכל שתלכי יש ילדים כאלה.....!!!!!!

כן יש לי סיבה..

אני לא חושבת שאני אוכל להתמודד כאן לבד..-סיבה מספיק טובה.. ואני כן חושבת שאם חברה שלי שעושה איתי שירות רוצה לעזוב היא צריכה להודיע לי קצת לפני שאני אהיה מוכנה ושלא כל העסק הזה יפול עלי.. וזה לא רק בינה לבין הרכזת שלה..זה מאוד קשור גם אלי.. אתם לא חושבים?

jule

New member
באמת שלא

באותו יום שאמרתי שאני רוצה לעזוב- עזבתי. היא לא עשתה בעיות בכלל.

לא זאת הבעיה

הבעיה היא שאני לא ממש יודעת אם לעזוב.. זה תלוי בבת שירות השניה.. לשתינו לא טוב..וחשבנו לעזוב..אני קצת ירדתי מהרעיון אבל אני לא בטוחה שגם הבת השניה..בכל אופן אם היא עוזבת אז גם אני ואני בכלל לא בטוחה שהיא רוצה לעזוב..היא לא אמרה לי בפירוש.. בכל מקרה אני לא יודעת אם לערב רכזת או לא..כי שום דבר לא בטוח

nbo

New member
זה כ"כ ברור שזו את.

וכן! ת ע ז ב י !!!! מה את עושה שם בעצם? את לא ממצה כלום מעצמך!!! תעזבי! תמצאי לך מקום טוב יותר! מאתגר יותר! תחפשי לא רק באגודה, אלא גם בעמינדב ובת עמי אמונה (תיכנסי לאתר של עמינדב -הם מפרסמים שם את רשימת המקומות הפנויים להשנה). במקרה הכי גרוע, תשארי שם... ואולי בכ"ז תפני גם לרכזת?

למעלה