לעבור לטיפולים ברחובות?? - דחוף!

נגה32

New member
לעבור לטיפולים ברחובות?? - דחוף!

הי! אני כבר תקופה פאסיבית כאן, שואבת כוחות מכולכן אבל נשארת פאסיוית בצד (איזה מזל שלא כולן כמוני), וכעת יש לי שאלה דחופה ואודה מאוד לכל מי שתוכל לסייע קצת..: עברתי דירה לא מזמן לאזור רחובות, אני שייכת לקופת חולים כללית כעת באזור גוש דן ומתלבטת את לעבור לקופ"ח ברחובות: הבנתי שהזרעות ברחובות מבוצעות בכללית בקופ"ח רמז ו - IVF אם אצטרך יבוצע בקפלן. אני לא מכירה את המרפאה ברחובות ולא את קפלן, מישהיא יכולה לתת לי קצת אינפורמציה? תודה מראש!! נגה

vif

New member
../images/Emo41.gifמרפאת רמז ברחובות

האחיות מאוד נחמדות וכמעט אין שם אף פעם תור אז לבדיקות דם זה מצויין לא עברתי שם עוד טיולים חוץ מבדיקת דם מהביקורים שלי אצל הרופאים שם כדי להמיר את המרשמחם של הרופא הפרטי שלי התרשמתי שהרופאים שם ממש לא בענינים ולא כל כך מקצועיים בפוריות אבל זאת התרשמות בלבד. אני לא מכירה את קפלן אבל שמעתי דברים מצוינים על דר ברש מנהל המחלקה ועל המחלקה עצמה.בהצלחה

ronshira

New member
אני מטופלת ברחובות

את כל הטיפולים עשיתי בקפלן, גם כשעוד הייתי תמימה וחשבתי שהזרעה תספיק -טופלתי אצל פרופ' שהם במחלקת פוריות, וכשעלינו כיתה, הגענו לד"ר ברש. אני חייבת לשבח את כל המחלקה - גם ברש, אור שעובד איתו, האחיות, המזכירה - כולם מקסימים ואנושיים.

bapi

New member
לא נעים לי לקלקל

אבל חברה מאוד טובה שלי טופלה בקפלן וכל פעם יצאה משם בוכה היו אליה ממש לא מקצועיים ומגעילים (במיוחד אחות אחת) למזלה הרב היא היתה צריכה רק חודש אחד כי עכשיו יש לה בבטן תאומים אחרי הזרעה מס. 1! ואחרי שזה התחיל מדימום ביום של המחזור ולא רצו לעשות לה בדיקת דם בכלל מזל שהיא התעקשה. ואח"כ הרופא אמר לה שכנראה תהיה לה הפלה טבעית (בגלל הדימום) ואמר לה לחזור על בדיקת דם אחרי שבוע!!!!!! כמובן שהיא חזרה על הבדיקה כל יומיים וכאמור בינתיים הכל נראה יותר ממצויין!!!!!! שיהיה לך בהצלחה.

למעלה