לעבור לגור בארץ

miss lussy

New member
לעבור לגור בארץ

היי, האמת שאני לא הייתי בשליחות, גרתי בארה"ב כל ימי חיי ובאתי לפני כמה חודשים לארץ ואני הולכת להתגייס עוד כמה זמן. אני ממש מתגעגעת לבית (הווילג' במנהטן), אבל אני ממש מתרגשת מהגיוס! אם יש פה מישהו במנהטן, אני יכולה לתת טיפים על מקומות נחמדים. קייט :)

Rc300

New member
את ענקית!!

אני ממש מעריץ אותך אחותי!! לא הרבה מאלו שנולדו בשקט החוצלארצי מוכנים להסתכן ולבוא לישראל!

מייק ©

New member
להסתכן??

קודם כל שלום שמי מייק ואני סתם מבקר בפורום
לדעתי לבוא לישראל זה לא להסתכן יותר מסוכן לחיות בחו"ל, לפחות ליהודים. אסור להיות שאננים לגבי זה. אני באמת מצדיע לך על ההתגייסות לצה"ל. מקווה שתצליחי
בהצלחה בהכל

Rc300

New member
שלום מייק....יכול להיות שאתה לא

יודע....אבל בחו"ל יש רק גילויי אלימות נגד יהודים....מכות,זהו! מכות זה כואב....אבל זה עובר...לעומת זאת.....בישראל יש פיגועים,וטילים שכל יום ויום נוחתים....אתה לא יודע אם כשתעלה לאוטובוס אתה תגיע לתחנה שאליה תיכננת להגיע... ואחרי כל זה רוצים היום למסור חלקים מישראל לפלשתינים תמורת-כלום! כן כן,לא תמורת שלום....אלא תמורת כלום...

Rc300

New member
וגם מכות זה רק במקרים

קיצוניים ב-מ-י-ו-ח-ד...אולי פעמיים או שלוש בשנתיים האחרונות....אני מדבר רק על אלימות על רקע לאומני.

FIRE GODDESS

New member
אנשים...הייתי מתה לעבור לחו"ל...

זה לא שאני לא אוהבת את הארץ - אני פשוט לא אוהבת לחיות בארץ.... אם היה לי דודים בחו"ל הייתי עוברת לגור שם אבל אין לי....

Yassi K

New member
כל הכבוד לך :) מעריך אותך מאוד על

זה.. כל הכבוד :) איזה כיף לדעת שיש אנשים כאלה שבאים במיוחד להתגייס

למעלה