לעבור, לאירופה

שםפה

New member
לעבור, לאירופה

קראתי את המאמר - לא עוזר כי: אין לי אזרחות זרה, אין לי בת זוג עם אזרחות זרה, אין לי הון להשקיע, אני לא רוצה ללמוד שם ואין לי תואר, אין לי מקום עבודה בחו"ל שיזמין אותי או הכשרה מיוחדת - אבל אני רוצה לקבל אזרחות של מדינה אירופית, ובעצם למה לא שיתנו לי? הם נותנים לאלפי ערבים/פקיסטניפ/סומלים/עירקים וכו' שהם במצב הרבה יותר גרוע. לא נראה לי הגיוני שלא נותנים לאנשים להגר למדינה רק בגלל שאין להם הכשרה, לא?
תודה

BW37

New member
לא

אירופה כבר מזמן סגרה את השערים שלה לסתם פליטים או כמו שאתה קורא להם פקיסטנים סומלים
גם הם וגם אתה תשארו בבית
ותנסו להגר לפי הדרכים הרגילות
אם כל אחד היה יכול לגור איפה שהוא רוצה
אפריקה ואסיה היו נשארות ריקות, גם אנטרטיקה, בעצם היא כבר ריקה כי פינגוונים כן יכולים להגר

Nobilis

New member
זה דווקא הגיוני.

אתה בעצמך אומר שאין לך מה להציע להם. ואתה לא פליט. אז למה שירצו אותך?

שםפה

New member
כי הם צריכים ידיים עובדות, תורכים למשל בלי

הכשרה עדיין עוברים לגרמניה, פשוט כי גרמניה מזדקנת, אז איך אני גם עושה דבר כזה?
תודה

שםפה

New member
+

לא איכפת לי לעבוד בעבודת כפיים שהיא לא נצלנית כמו בישראל

BW37

New member
תמצא לך גרמניה צעירה או גרמני צעיר... ותתחתן

BW37

New member
זה הכי רציני

התורכים שאתה רואה בגרמניה הם אזרחי גרמניה כי ההורים שלהם היגרו לפני שנים
אירופה מלאה עם עובדים מיוון , פולין, בולגריה, צכיה...

TrigATUSA

New member
כבר לא נכון

כל הצורך לידיים עובדות בעבודות שחורות מתמלא על ידי תושבים אחרים של האיחוד

forglemmigej

New member
התקופה של ידיים עובדות לעבודות פשוטות

(אין דבר כזה עבודה שחורה ) היתה תקופה קצרה ביותר אולי שנה וחצי בסוף שנות הששים זמן קצר לאחר מכן הכל עבר אוטומציה ולא היו צריכים אותם יותר . יש מיתוס כאילו אירופה לא יכלה להסתדר בלעדיהם אבל זה במפורש היה לתקופה קצרה ביותר. אני בכלל לא בטוחה שלטורקים בגרמניה יש אזרחות .
גם לאזרחי מזרח אירופה אין שום צורך היום המצב בכלל לא טוב .

Nobilis

New member
לא היינו בדיון הזה כבר?

בגרמניה האבטלה דווקא נמוכה מאד ויש צמיחה כלכלית. היא בהחלט אבן שואבת למהגרים ממזרח אירופה (מקצועיים ולא מקצועיים כאחד). וזה נכון גם למדינות אחרות באיחוד. לא בכל מקום המצב הכלכלי רע. יש ויש.

TrigATUSA

New member
בוודאי שזה נכון

אבל התקופה שבה גרמניה נתנה ויזות עבודה/שהייה לאזרחי מדינות זרות (בעיקר טורקיה אבל גם ספרד ופורטוגל) עברה מהעולם

פועל כפיים ממקום שאינו האיחוד לא יכול יותר (כפי שהיה בשנות החמישים והשישים) לקבל ויזת עבודה על מנת לבצע עבודת צווארון כחול

Nobilis

New member
האומנם?

תורכים בלי הכשרה עדיין עוברים לגרמניה סתם כך, ללא מעסיק שמבקש אותם או מערכת יחסים עם בן זוג מקומי/אירופי? ספר לנו איך!

יש סוד שמעט מאד אנשים יודעים

לתורכיה יש אמנה משנות ה-60 שמבחינת הגירה לצורך עבודה
מעניקה לאזרחים תורכיים זכויות כמעט שוות לזכויות של אירופאים
לכן

forglemmigej

New member
שלום לך

כנראה ראית את שלושת הפרקים של צביקה יחזקאלי

טוב אז אחד-אחד ,בבריטניה בזמנו היה אפשרי להגר לכל מיני תושבי קולוניות לשעבר כמו הודו, פקיסטן וכמה מושבות מאפריקה נדמה לי שהאפשרות הזאת היתה אפשרית עד שנות הששים אותו דבר היה גם בצרפת שתושבי קולוניות כמו אלז'יר, טוניסיה , קמרון, סנגל יכלו להגיע, בהולנד סורינאמים ואינדונזים כל התקופה הזו נגמרה ממזמן והיום אפילו איחוד משפחות זה דבר כמעט בלתי אפשרי לתושבי קולוניות אלו לשעבר, היום צריך להראות שזה שמבקש איחוד משפחות מסוגל לכלכל את אלו שהוא מזמין על חשבונו ולא על חשבון המדינה , בהרבה מדינות צריך לעבור מבחן שפה לפני שנוחתים .
עירקים. אני מניחה שהכונה לעירקים בשבדיה . תשמע מצבם בכלל לא טוב השבדים לא רואים אותם ממטר אמנם הם מקבלים תנאים טובים כפליטים אבל ההרגשה של שייכות ממש לא קיימת אצלם יש המון סרטים על זה תחפש על יוסף פראס Josef Fares לבנוני שהיגר לשבדיה ומתאר בסרטים את חוסר השייכות לחברה הזו.
האם יש באפשרותך למצוא איזה חלק ממשפחתך שנולד באירופה ולנסות להשיג אזרחות דרכם, דבר שני כדאי שתדע שגם אירופה היפה והירוקה סובלת היום ממשבר כלכלי לא קטן.
אני ממש לא ממליצה לך לנסות מישהי אך ורק להגר דרכה פגשתי לא מעט אנשים שהגיעו הנה דרך נישואים ואם הם לא בנו לעצמם עולם חוץ מהבן או בת הזוג הם היו אומללים ביותר.

Optimistic Girl

New member
נתחיל מההפך

כתבת את מה שאין לך.

עכשיו הגיעה הזמן לכתוב מה שיש לך!

למשל האם יש לך מוטיבציה?
רצון עז?
האם יש לך תעודת מקצוע כלשהי?
האם תרצה ללמוד מקצוע כלשהו?

למעלה