לעבוד באנגליה

IBIZA2006

New member
לעבוד באנגליה

שלום לכולם! אני מתכוון לטוס לאנגליה לחודשיים ביוני.. אני רוצה לעבוד שם, אבל עוד לא סגור במה.. אני לא רוצה סתם ללכת על עיוור ולבחור את אחת העבודות שמוצעות באתר www.maka.co.il אז אני צריך עיצות ממכם - אנשים שעבדו שם או מכירים אנשים שעבדו שם! בבקשה שפכו מידע בשבילי על כל מה שאתם יודעים.. בעייתי היא שאין לי אזרחות אירופאית, האם זה אומר שבעצם אני יעבוד באנגליה באופן לא חוקי? מישהו יכול להבהיר את העניין הזה? המסנג`ר שלי הוא [email protected] אם מישהו רוצה ליצור איתי קשר באופן אישי. תודה מראש, ירון

Nobilis

New member
תשובה

כן, זה אומר שאם תמצא עבודה היא תהיה לא חוקית. הסכנות, על קצה המזלג: א) אם יחשדו בך בשדה התעופה, תגורש בחזרה לישראל. ב) אם תיתפס, תשב במעצר, ובסופו של דבר תגורש בחזרה לישראל. ג) המחיה בבריטניה יקרה. כלומר - תצטרך לקוות למצוא עבודה (בלתי חוקית) מכניסה אם אתה רוצה גם לחסוך. העובדים הלא חוקיים שעוד איכשהו מצליחים לחסוך עושים זאת, על פי רוב, מתוך ירידה דרמטית בתנאי המחייה (מגורים של אנשים רבים באותה הדירה, עבודה מצאת החמה עד צאת הנשמה, וכו'). ד) אם תגורש, תסומן במחשבי ההגירה, מה שעלול להקשות עליך בעתיד בעת ניסיון כניסה לאירופה, ארה"ב, וכו'. ה) אתה עובד לא חוקי, ומכאן, שאין לך שום זכויות - סוציאליות או אחרות. אם המעביד ירצה, הוא לא ישלם לך ולא תוכל להתלונן. אם תעבור תאונת עבודה, אין לך ביטוח. וכו'. אני מקווה שהעניין ברור יותר עכשיו.

cookie9

New member
אני כבר יכולה לראות בעיני רוחי

איך ווקינג יעשה ממך סלט...
ועכשיו ברצינות, הגעת לפורום הלא נכון.

למעלה