לעבוד באירלנד ??? מישהו פה עבד בארלנד בחוות ? ויכול לתת רקע כיצד עושים את זה ואם זה אפשרי ?.
T taltaltal28 New member 26/6/04 #1 לעבוד באירלנד ??? מישהו פה עבד בארלנד בחוות ? ויכול לתת רקע כיצד עושים את זה ואם זה אפשרי ?.
J jeshu New member 26/6/04 #1 חוות אורגניות אולי דרך הארגון הזה של החוות האורגניות אפשר...זה נקרא WOFA נדמה לי.חיפוש בגוגל אולי יעלה משהו... אם יש לך אזרחות אירופית...
חוות אורגניות אולי דרך הארגון הזה של החוות האורגניות אפשר...זה נקרא WOFA נדמה לי.חיפוש בגוגל אולי יעלה משהו... אם יש לך אזרחות אירופית...
I izzy g New member 26/6/04 #2 עבודה בחוות בהתנדבות--->>> לארגון קוראים wwoof. חפש בגוגל wwoof ireland. צריך לשלם דמי חבר לארגון בשביל הרשימה של החוות.
עבודה בחוות בהתנדבות--->>> לארגון קוראים wwoof. חפש בגוגל wwoof ireland. צריך לשלם דמי חבר לארגון בשביל הרשימה של החוות.
S sela v New member 29/6/04 #3 יש קישור לאתר שלהם בקישורי הפורום תחת התנדבות. בדיוק חזרתי מסקוטלנד ופגשתי שם גרמניה באכסניה באינברנס, שאמרה לי שהיא פגשה ישראלית שעבדה ב-WWOOFING.
יש קישור לאתר שלהם בקישורי הפורום תחת התנדבות. בדיוק חזרתי מסקוטלנד ופגשתי שם גרמניה באכסניה באינברנס, שאמרה לי שהיא פגשה ישראלית שעבדה ב-WWOOFING.