לעבודה ולמלאכה

anatbit

New member
לעבודה ולמלאכה

הרשו לי לשתף אתכן בהתלבטות "קלה" שהיתה לי. ביולי הקרוב אני מתחתנת. גם אני וגם חברי מאד מאד מעוניינים בילדים- ומהר. מצידו הייתי נכנסת להריון...אתמול. מצידי....שלשום. כעקרון אנחנו מעוניינים להתחיל "לעבוד" על התינוק במהלך מאי, שזה פחות מחודשיים עד לחתונה. אם יהיה מזל, אז אולי אהיה בחודש שני בחתונה , או פחות, ואם לא, אז לפחות התחלתי "לעבוד" על תינוק לפני החתונה.סתם מענין לדעת מנסיון אחרות- מה דעתכן? האם כדאי להתחיל ב"עבודה" לפני החתונה? את כל בדיקות הדם האפשריות, הגנטיות, ואצל הגניקולוג כבר עשיתי ואני מוכנה ומזומנה - "לעבודה".

שמופי2

New member
נקודות למחשבה

הי ומזל טוב, לדעתי, יש כמה דברים שכדאי לך לקחת בחשבון: החתונה היא הלילה שלך ועליך להיות במיטבך כדי שתהני מהארוע החשוב הזה בחייך. מה יקרה אם יהיו לך בחילות? אם תרגישי חולשה? זה עלול לפגוע בהנאתך מהארוע המיוחד הזה. מנסיון זה מתיש גם מזה שאת על הרגליים כל היום וכמובן מההתרגשות הגדולה והאנדרנלין שזורם חזק חזק. לכן, אם את שואלת אותי, למה לא לחכות עוד כמה חודשים ... בנתיים, תוכלי לקחת חומצה פולית ולהכין את גופך בצורה האידיאלית (הרופאה שלי המליצה חודשיים - שלושה לחכות מרגע שלוקחים חומצה פולית). בהצלחה, שמופי

אפרסקה

New member
מסכימה עם שמופי - מניסיון של חברה

חברה שלי נכנסה להריון (לא מתוכנן אם כי רצוי ואהוב) שלושה חודשים לפני החתונה. בחתונה היא הייתה באמצע שלישי ואני יודעת שהיה לה קשה, היא הייתה מאוד עייפה וגם היו לה בחילות. הייתה חתונה מקסימה וכולם מאוד נהנו, אבל אין ספק שמבחינתה זה לא היה הערב הקסום שהיא חלמה עליו. וגם כל ההכנות נעשו בשיא הבחילות והעייפות ולא היה סימפטי. לדעתי, תעשי כמובן מה שטוב לך, אבל אולי כדאי לחכות עוד חודשיים ולהתחיל להשתולל מערב הכלולות והלאה!

Gill Gallad

New member
חתונה בהריון ../images/Emo77.gif

לא יודעת למה, אבל זה נשמע לי סקסי לאללה. בכל אופן, חברה שלי נישאה בחודש שביעי והיתה כלה יפהפיה. היתה סביבה ממש הילת זוהר, היא קרנה מאושר - גם מההריון הרצוי וגם מהאירוע המרגש. היה כיף להסתכל עליה. אכן לא כולן עוברות הריון קל וזה דבר שבהחלט יש לתת עליו את הדעת, אבל זה לא הכרחי. העיקר שתהיי שלמה עם החלטתך. אני הייתי הולכת על זה!

פוקית27

New member
גם אחותי התחתנה בהריון והיה סבבה,

גם רצתה כבר ילדים והתחילה לנסות וישר נקלטה,הדבר היחיד שנדפק היה ירח הדבש אבל אני בטוחה שאם תשאלי אותה היום שיש לה אוצרית מדהימה היא תגיד שהיה שווה לא לחכות.

לדעתי

עדיף לחכות עד אחרי החתונה. הייתי כבר בשתי חתונות בהן הכלה הייתה בהריון (אחת בחודש שני, והשניה בחודש חמישי) ושתיהן נראו עייפות, רקדו מעט מאוד ובוודאי לא יכלו לשמוח ולהשתולל כפי שאני הייתי בחתונה שלי. (וזה עוד בלי להזכיר את האלכוהול...). אני יכולה לומר מנסיוני, שבתחילת ההריון הייתי עייפה, וסבלתי מבחילות, ריחות עשו לי רע- והרגשתי מסכנה..... להשתתף בכל מסיבה בצורה כזו- נראה לי ממש סיוט.... בהיבט הרחוק- חודשיים לא ישנו הרבה, אבל הזכרון של החתונה שלך- ישתנה בצורה דרמתית.

m i c h a l y

New member
אני לא ממש מצליחה

לשים את עצמי במקומך, ולכן לא נותנת עצות... בכל אופן, מה שכן כדאי לעשות זה להפסיק עם הגלולות! בין אם נזהרים ובין אם לא - ככל שמפסיקים עם הגלולות יותר מוקדם כך המחזור שלך יסתגל לעניין מהר יותר. יכול להיות כמובן שהכל יסתדר מהרגע הראשון, אבל בהתחשב במידת הרצון שלכם - עדיף להערך גם לאפשרות בה אני נמצאת - מוכנים להריון אך המחזור מבולבולבולבל
לגמרי.... אז בכל אופן - בהצלחה! מיכל.

למעלה