לסתיו ולכולם....

suzzie q

New member
לסתיו ולכולם....

משהו בבקשה יכול לעזור ולכתוב את מילות שיר הפתיחה של קברט? בבקשה........ ואגב סתיו- לבן יש היום יומהולדת!!!!!!והייתי אצלו!!!!! אז סליחה שאני מרשה לעצמי להגיד כאן הרבה הרבה
לילד שעוד ימלא אולמות יום אחד..... תזכרו את השם שלו!

YARONֹR

New member
אין לי מושג על איזה בן מדובר אבל...

הרבה הרבה מזל טוב. גם לי יש יומולדת בעוד יומיים, אבל אני כאמור אהייה באמסטרדם. אני נוסע היום בשמונה בערב. תשמרו לי על הפורום הא??????????? LOVE YOU ALL

Hippie Jeannie

New member
בן שר אותו???

לא ידעתי... מצחיק, חברה שלי שיחקה באותה הפקה בתלמה ילין את הכוכבת הראשית, סאלי בולס...
איזה עולם קטן. מזל טוב לכלבלב ממני. והייתי רוצה לראות אותו שר את זה... בוודאי תענוג מופלא...

suzzie q

New member
הוא לא שר אותובהפקה של תלמה כי

הוא הוא היה ביב´ באותה תקופה אבל קברט זה המחזמר שהוא הכי אוהב כך שתמיד אנחנו שומעים את הדיסק והוא שר לי...ואז הוא עושה את המבטא הצרפתי הזה ואניצוחקת.... הוא שר שם אבל בערב מחזות זמר שהם עשו וגם כמו שאמרתי במסיבת סיום ובמשחקי פיג´מה מעניין אם יש הקלטה של זה

tommy walker

New member
Who the fuck is Ben??????

סליחה על הבוטות. אבל בכל זאת.... זה כמו שאני אכתוב פה 80 הודעות על משה: משה שר מה זה פיצוץ... כן משה הוא בא באמת משהו יוצא דופן משה לא רק שחקן טוב אלא גם בן אדם נפלא!! זה נראה לכם הגיוני??? אמנם חלק מהאנשים פה מכירים אחד את השני אבל הרבה אנשים קוראים את ההודעות ולא כולם נמצאים בכל הקליקות שאתם נמצאים בהם אז בבקשה להסביר ולספר מי זה בן ומה הוא עושה ולמה הוא כל כך טוב? טוב? תודה ביי

Hippie Jeannie

New member
היי, לא להתבטאות ככה!

לא אומרים מילים כאלה בפורום... הדתיים (ומנהלת הפורומים) יהרגו אותנו...
כמו שמור אמרה, כבר דיברנו על בן כאן בפורום והסברנו עליו. בקיצור מאוד מקוצר - בן הוא בוגר של תלמה ילין, שיחק את התפקיד הראשי במשחקי פיג´מה, הוא מאוד מוכשר והוא ידיד מאוד קרוב של מור. המממ, מה עוד... זהו, אני חושבת. וזאת לא הפעם הראשונה שאתה מדבר בצורה שעשויה לפגוע, ואני לא מדברת על המילה ה"אסורה" בנושא, אני מדברת על הצורה בה אתה מתבטא. בבקשה, תהיה עדין יותר.

westend

New member
Mc in Cabaret

speaks in a German accent. not French even though he says sometimes words in French.

suzzie q

New member
נו באמת

טוב דבר ראשון אני יודעת שהוא מדבר במבטא גרמני אבל זה שאני מדברת עליו עושה מבטא צרפתי כשהוא שר את השיר....אני מכירה את המחזמר קברט טוב מאוד אז אם היה פה נסיון להוציא אותי מגוחכת אז זה לא הצליח ובקשר לתומי ווקר אולי אתה צודק אבל לפני כמה וכמה הודעות אמרתי מי זה בן ואפילו דיברנו עליו קצת.....אולי זה באמת לא צודק אם אתה לא יודע מי הוא וצריך לקרוא כל הזמן הודעות על אדם שאתה לא מכיר אבל מצד שני אני כן כתבתי מי הוא לפני כמה זמן ואני לא רוצה לחזור על זה כל פעם כי הוא לא נושא הפורום אם זה מפריע מאוד, אני לא אדבר עליו יותר סליחה

Hippie Jeannie

New member
אווווווווווו מור במצב רוח קרבי.....

מותק אני לא חושבת שהתכוונו להוציא אותך מגוחכת, פשוט תיקנו אותך, זה הכל. קחי את זה ברוח טובה. ואל תדאגי, ההרקדה לא הייתה משהו כך שאת לא צריכה להיות מצוברחת או משהו כזה. לפחות תשמחי שאת והכלבלב השלמתם.

למעלה