לסרבנים...

avivirus

New member
לסרבנים...../images/Emo90.gif

תקשיבו...אני יודעת שבגלל שזו מדינה דמוקרטית יש לכם את הזכות לבחור... אך אני לא חושבת שאם אתם לא עוזרים לנו לעם היהודי במדינה שלו אני לא חושבת שאנשים אחרים מהעם היהודי יסכימו לעזור לכם אם תהיו אנשים נזקקים... אני מכירה אנשים שמוכנים לעשות הכול אבל הכול למאן שלום...לפחות בתוך המדינה שלנו...ואני לא מדברת אל לרצוח ראש ממשלה חס וחלילה.. אני מדברת אל להצביע כדי שנהיה דמוקרטים, להביע דעה, להפגין ועוד.. אך למרות כל זה גם להיתפשר..לשרת בצבא..שיש אנשים שמחשיבים את זה כאחת התקופות היפות ביותר בחיים...מכירים חברים חברות ואולי אפילו נשים לעתיד. אני לא אומרת שזה באמת חובהלשרת בצבא אבל אני חושבת שמי שבאמת מכיר את אצמו כיהודי יודע שלמרות הכל זה המקום שלנו ומספיק שונאים אותנו בחוץ ומתנגדים אפילו רק לקיומנו.. אז אנחנו במדינה שלנו יהודי ליהודי צריכים ללמוד להיתנג כמו אחים.. (ואני לא מדברת בתור איזה אישה זקנה שמטיפה לכולם כל היום...אני רק בת 12 וכבר ראיתי זועות שאנשים מבוגרים בחיים לא תיערו)

MaNcHi 135

New member
צודקת ב100 אחוז!

אין אויב יותר גרוע למדינה מאשר אלו שחיים בה.... אתם מתנגדים למה??? להגן על המדינה שלכם??? על המדינה שבה נולדתם, בה אתם רוכשים השכלה וזכות לעשות את החיים שלכם ליותר טובים?! ואל תבואו אליי עם השטויות האלו של "מה המדינה עשתה בשבילי?!" כי אני אגיד לכם שהיא עשתה הרבה! תגידו תודה שאתם חיים פה ולא במדינה דיקטטורית ששם אם רק הייתם מבטאים את המילה סרבנות היו הורגים אותכם! אתם מגנים על אנשים שרק רוצים במותנו! ואתם אפילו לא רואים את זה! למה אתם חושבים שלפני שהמחבלים האלה באים ומפוצצים עצם כאן והורגים מאות אנשים הם חושבים על זה שהם יהרגו?? הם חושבים על זה שהם ישאירו ילד בלי אבא או אמא?? הם חושבים על זה שהם רוצחים בדם קר משפחה שלמה?! אני ממש לא מבינה אותכם...אם כל כך רע לכם פה ואתם כל כך אוהבים אותם אז לכו תחיו איתם! יש לכם את לבנון וסוריה בצפון, את מצריים וירדן בדרום... אתם מוקפים בהם.... עד עכשיו אתם כבר אמורים לדעת שאי אפשר לעשות שלום עם חיות ועם שטופי מוח...כי זה כמו שתעשה שלום קיר.

kalay

New member
לא לא לא

שתבין, הם (אני לא סרבן) "מתנגדים לכיבוש ולמלחמה ולהרג" ועוד כמה דברים הומואים כאלה הם לא מבינים שחובה להגן על המדינה גם במחיר של להרוג כמה פלשתינאים

למעלה