לסקר או לא לסקר ?

ז י ק ו

New member
לסקר או לא לסקר ?

פנו אלינו מ-YNET הם רוצים לסקר את החתונה שלנו בקנדה (על סמך תמונות וסרטים הטקס שהיה) בהעלאת כתבה מקיפה, בצירוף תמונות וסרט ערוך עם ראיון אישי לקראת האירוע בארץ. ללא ספק זה יעשה פרסום והד תקשורתי בעבור אותם אלפי ההומופובים שקיימים ברשת אל מול אהדה ואפילו מודל לחיקוי בקרב חברי הקהילה הצעירה ושאר החברים שלנו. לנו בגדול זה לא כ"כ קריטי.. לא חשוב.. ולא ממש ריווחי
אשמח לשמוע מה אתם חושבים, בעד נגד, עציצים, שולחנות וכיסאות... להזכירכם, גם ערוץ 2 וגם ערוץ 10 פנו אלינו בזמנו בבקשה שכזאת ובסוף סירבנו לשת"פ. אבל במקרה הזה אני מקורב לאתר הזה אז אני מרגיש יותר מחוייב בלפחות לשקול את הרעיון.

gevertov1

New member
תרומה גדולה לקהילה בישראל

אם יסקרו את החתונה שלכם זו תהיה תרומה גדולה לקהילת ההומואים בישראל. לכל תרומה יש מחיר...השאלה אם אתם מוכנים לשלם אותו בהצלחה גיי40

yosef 30

New member
התגובה הראשונה היא

בטח לסקר, בטח להוציא את זה החוצה. ומצד שני, זה ממש תלוי בכם. עד כמה אתם מרגישים שלמים עם חשיפה כזו גדולה. אין ספק שזה יהיה תרומה גדולה לקהילה, ויכול לחשוף את הציבור הרחב לאפשרות ולהבנה שקיימת אהבה בין שני גברים ונשים וכי גם בקהילה שלנו יש מיסוד והחיים הם טובים ולא כמו שניתן לחשוב. עד כמה אתם מוכנים להיחשף? מה המשפחה המורחבת חושבת על זה?

אני אומר לך על זה

א. כי זה שירות טוב לקהילה ממנה אתה בא. זה פלצני אבל חשוב להראות לא רק להומופובים אלא גם להומופובים בתוכינו שיש דבר כזה חתונה כששני גברים אוהבים. ב. אהמ...אין לי עוד סעיף אמרתי הכל בראשון.

למעלה