לסקסופון

moisha

New member
לסקסופון

סקסופוני יקר אני קורא את הודעותיך,ומתיחס אליהן ברצינות רבה מאוד אנא,הסבר לי בבקשה מה פשר רוחות המלחמה האלה,המנשבות כאן? האם באמת אתה נותן כזה משקל לגדול מכולם? האם הפסדתי משהו חשוב במיוחד שמצדיק התיחסות כל כך רצינית ועמוקה אליו? שלך מושיקו

מושיקו יקירי,

אתה צודק, ואני מתנצל. לא הפסדת שום דבר חשוב שמצדיק התייחסות כל כך רצינית אליו. להיפך. זה מצדיק זלזול והתעלמות. הלוואי כולנו היינו נמנעים מלהתייחס אליו. ואני קורא לכולם - פשוט להתעלם. אני מתחיל מעכשיו. מישהי אמרה לי: האיש ניזון מהשתלחויות. צריך להרעיב אותו. ואז, אולי, יש סיכוי שיעזוב אותנו במנוחה. בימים האחרונים למדתי על הצ`אט ועל הפורום הרבה יותר מאשר בכל החודשים הארוכים האלה. למדתי מה זה רוע. למדתי מה זה ניצול ציני של האנונימיות כאן. למדתי שאפשר להופיע בכל מיני שמות, רק כדי להזיק, לבלבל, להשמיץ, לסחוט התנהגויות, לרמות. בלשון של בני אדם, קוראים לזה אונס. אז..., עדיין מוקדם להוציא את סקסופון להורג. אני אוהב את הפוזה, ואין לי תוכניות לחסל אותה בתקופה הקרובה. אבל, כפי שנהגתי עד עתה, אתרחק מרוחות המלחמה. באמת שאין לי זמן ואנרגיה לזה. ואני מודה לך על כך שהפנית את תשומת ליבי לעניין זה. אז הוא בטח יענה, ויתגרה, ויעקוץ , ויקלל..., אני יורד מזה. ומי שאוהב/ת להתקוטט איתו... חבריי - עשו זאת בלעדיי. זה רק צ`אט כאן. בואו כולנו נתעלם. אז, לסיום, אני רצה להתנצל. קודם כל בפניך, ידידי היקר, שהעמדת אותי בעדינות וברכות, ואפילו באהבה (כך חשתי לפחות) על התנהגותי הלא הולמת של היומיים האחרונים. וגם בפני כל חבריי וחברותיי כאן. אני רוצה להתנצל על כך שנכנעתי לרוחו הבוטה והגסה, המזהמת ומרעילה כמו מגיפה כל חלקה טובה, ונתתי לה להדביק גם אותי. לוקח מרגע זה אנטיביוטיקה. חזקה במיוחד. לנקות את כל הזוהמה. כי בזוהמה זו, אני ממש מתבייש. תודה לך מושיקו, ויום נפלא. סקסופון

לסקסופון,,,

מושון אמא לך את מה שרצתי לאמר והיתבישתי לא מתאים לך - סקסו -תמשיך לנגן לנו בסקסופון טופז**

moisha

New member
סקסופון היקר

חן חן לך על ההתיחסות ההגונה והעמוקה מי ייתן ויירבו החושבים כמונו. סקסופוני ,למעשה זה לא אמור להיות קשה,אנחנו צריכים להתנהג כאן על פי אותן אמות מידה של החיים האמיתיים שלנו.האם בחיינו האמיתיים נגיב,נתרגש,נתחבר,נקשקש או נבלה עם אנשים שאנחנו לא אוהבים?עם אנשים שלא טוב לנו איתם? גם בעולם המסחר בו אני מצוי רב שעותי,אני מגביל את עצמי ואיני מתעסק עם כ ל אחד. יש לנו גבולות בכל הנוגע לאנשים,כל אחד והגבולות שלו. לכן סקסו יקירי איני רואה שום בעיה לתרגם את אותם תנאי התקרבות שלנו לאנשים,מהריאלי לוירטואלי שלך מושיקו

אילה.

New member
סקסופון...

יפה אמרת. ותיזהר עם האנטיביוטיקה... היא עלולה גם לפגוע בתהליכי הניקוי, אז שים לב ותשמור על עצמך... :) אילה

למעלה