לספר או לא ?

לספר או לא ?

בגן של הילדים שלי יש ילדה ...כל יום בצהריים באה לקחת אותה מהגן ההופר ...לילדה הזאת יש אחות קטנה ...נראה לי בת כ- שנתיים אולי קצת יותר ... מידי יום אני רואה את ההופר הזאת ואת הילדה הקטנה [האחות הקטנה של החברה מהגן ] הולכת אחריה ובוכה ...ההופר הולכת עם פנים
ולא מתייחסת ....והילדה רצה אחריה בבכי ...כל יום אני
מחדש....ולא יודעת מה לעשות ..ל-
לאמא ..לספר לה ... מה אתם אומרים ?

סגולית

New member
שרונייייייייייייי

נכון שאת היית רוצה לדעת??? יאללה ספרי לה ומהר חבל על הילדה!!!!!

עידכון ...

בדיוק עכשיו סיימתי את השיחה עם האמא ... היא היתה ב-
ואמרה לי תודה ...יותר נכון מליון תודות .... זהו עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב ...

מריני

New member
שרוני, כל הכבוד ../images/Emo45.gif

עשית את המעשה הנכון והחכם יותר. אופר כזו לא צריכה להיות מועסקת - מסכנה האמא, אני הייתי מוכנה להרוג אם היו מתייחסים כך לבת שלי. זה מזכיר לי: לאחותי הקטנה (עכשיו היא כבר גדולה) היתה מטפלת ממש ניבזית, ואת זה גילינו בזכות בת דודה שלי שראתה במקרה את פרצופה האמיתי באחת הפעמים שטיפלה באחותי. כמובן שאימי מיד פיטרה אותה וסבתי החלה לטפל באחותי המקסימה.

לספר כמובן !

אני הייתי גם מנסה לפתוח שיחה עם הילדה הגדולה למרות שאני לא אמא שלה פשוט אני לא יכולה לעמוד בסיפור כזה לנסות להבין למה היא עושה את זה. אבל אני הייתי רוצה עם זה היה הילדה שלי שיספרו לי על מקרה כזה.

אורניהו

New member
ואפשר עוד לשרשר בנושא..בשינוי קל

לספר או לא..לבן/ת הזוג על מישהו שהכרת/שאהבת/שחשבת/שנפגשת/ועוד ועוד..כן או לא? נראה אתכם/ן או שהתחלתם/ן לשקשק... מתוך גן התבלינים באתר ההנצחה לחללים הבדואים/אגמי אשכול/הכביש לטבריה 'פלפלים חריפים'

למעלה