לספר או לא לספר...

SuperStar84

New member
לספר או לא לספר...

אני בקשר עם בחור שהכרתי באינטרנט, באמת אחד ההכי מקסימים שיש... אנחנו מדברים שעות באיי סי קיו וגם בטלפון וממש רוצים להיפגש....ממש שעות על שעות של שיחות. אני מגמגמת קל, לכן יוצא שאני מדברת פחות..אבל עדיין מדברת, והשיחה זורמת וכיף לנו מאוד- יש לנו הרבה דברים משותפים וממש משדרים על אותו גל. השאלה שלי אם לספר לו על הגמגום ואיך...אני מפחדת להרוס לעצמי קשר שעוד לא התחיל בכלל (האמת החלטנו שגם אם לא יוצא כלום מבחינה רומנטית אז נשארים ידידים)...מה דעתכם, לספר לו? ואיך? הרי מצד אחד אני חושבת "בשביל מה בכלל לספר את זה ולהרוס אולי?" מצד שני אני חושבת שבמידה והקשר הזה יהפוך למשהו רציני אז אני לא אסתיר את זה (וגם גמגום זה דבר ששומעים)...מה לעשות?

shuky63

New member
כיוון שאת מספרת שאתם מדברים בicq

ואפילו די הרבה כלומר הוא שמע אותך ולא במשפט אחד או שניים אז לדעתי אין לך מה להעלות את ענין הגמגום כי את לא מסתירה ממנו כלום.הוא כבר שמע את הגמגום וזה לא מפריע לו. אם היית אומרת שרק התכתבתם או דברתם כמה משפטים בטלפון דעתי היתה שונה.

SuperStar84

New member
אנחנו מדברים בטלפון שעות

כל יום... אז בעצם לא הבנתי, מה בעצם אתה מציע? להגיד לו?

light blue

New member
ממליץ לספר

לא נראה לי שזה יזיז לו במשהו אם הוא שמע אותך כל כך הרבה פעמים. מצד שני, אני לא יכול לתת לך תעודת אחריות אבל למה אתם לא נפגשים כבר וזהו? לדעתי פגישה יכולה להשפיע הרבה יותר על הרצון להמשיך קשר, בלי קשר לגמגום בכלל

shuky63

New member
לא,אני ממליץ לא להזכיר את הגמגום

בכלל,כי אם הוא שמע אותך כל כך הרבה ובכל זאת רוצה לפגוש אותך אז הגמגום שלך לא מפריע לו.אני בטוח. אני בדעה שצריך לספר על גמגום לפני פגישה רק אם לא היו שיחות ארוכות לפניה כדי שלא יווצר מצב שהצד השני יחשוב שהסתרת את זה ממנו וכדי שאת לא תלחצי מה הוא יחשוב כשישמע אותך מגמגמת בפעם הראשונה,אבל זה בהחלט לא המצב במקרה שלך.

R O N Y1

New member
לא צריך לספר

אם זה לא מפריע לו לא צריך לספר כרגע הרי אתם מדברים שעות אגב את לא ראית אותו נכון??!!יכול להיות שהוא .... לדעתי אפשר לומר לו אבל לא כרגע צריך למצא את הרגע המתאים רוני

TA TI

New member
הוא יבין את זה לבד

אני די חדשה פה ואני די בשוק מעצם השאלה את האמת... אם יש גמגום קל אז ובכלל גמגום זב גורע ממי שאת בתור בן אדם ובמערכות יחסים וחברות זה צריך להיות הדבר הכי חשוב לבן אדם שאיתך ואם זה שאת מגמגמת יפרע לו אז כנראה שהוא באמת לא שווה את זה.... נכון שזה קשה לפעמים לתקשר ומביך אבל אני יוצאת מנקודת הנחה שאם מי שאיתי באמת איכפת לו והוא אוהב אותי אז זה פרט שולי וחסרום שלי כמו שלו יש חסרונות אחרים...

למעלה