לספר או לא לספר?

לספר או לא לספר?

היי
יש לי חבר כבר מספר חודשים, אנחנו מאוד אוהבים ומאוד טוב לנו יחד. יש סוד שאני מסתירה ממנו, שאני לא חושבת שזה ממש ביג דיל אבל זה קצת יושב עלי. אולי זה קצת טיפשי.
כשהכרתי אותו הייתי בדיוק לאחר סיום קשר אחר שהיה מאוד סוער ובעייתי. אחרי הדייט הראשון עם בן זוגי הנוכחי, הייתי עדיין מאוד מבולבלת ונסערת ולאחר הפצרות טלפונים והודעות נעתרתי ונפגשתי עם הבחור שיצאתי איתו לפני, שכבנו. אחרי זה ניתקתי איתו קשר סופית ונתתי צ'אנס לבן זוגי כיום. אני לא חושבת שזה בגידה (בסך הכל ישבנו ושוחחנו בדייט הראשון על קפה, אפילו לא התנשקנו, ואם הוא היה מספר לי על מצב הפוך לא הייתי עושה מזה עניין, אבל זה יותר עניין של אופי) אבל בכל זאת זה קצת יושב עלי. סיפרתי לו קצת על הקשר שלפני והוא יודע פחות או יותר אבל לא על זה ששכבנו אחרי שכבר הכרתי אותו. לא ראיתי לנכון לספר את זה אבל לפעמים זה קצת עולה ומציק לי שאני מרגישה לא כנה. מצד אחד זה נראה לי עלול סתם לפגוע ואין בזה שום תועלת (בן זוגי יכול להיות קנאי לפעמים), מצד שני יש לי תמיד פחד שאיכשהו זה ייפלט ברגע של שיכרות או חוסר תשומת לב ויהפוך ליותר עניין ממה שזה. זה לא משהו שמעסיק אותי יותר מדיי ביום יום אבל לפעמים זה צף בעיקר כשאנחנו משוחחים על קשרים קודמים ואני מוטרדת מחוסר הכנות שלי, אני בן אדם שתמיד מעדיף שדברים יהיו על השולחן.... מה אתם חושבים? אני מגזימה? לשכוח שזה קרה ולעבור הלאה? או לספר לו ולקוות לטוב?

sweetjane1982

New member
זה קרה אחרי דייט ראשון כשעדיין בכלל לא הייתם זוג.זו לא בגידה

sweetjane1982

New member
ומה זה יתן אם תספרי לו? המצפון שלך יהיה נקי?

זו סיבה אנוכית לספר.
אז קודם כל לא הייתה בגידה כי עדיין לא הייתם זוג.
ודבר שני לספר דבר כזה רק עושה עוד יותר נזק.
גם אם הייתם שנתיים בתוך הקשר והיית רועה בשדות זרים הייתי מייעצת לך לא לספר, כי אין בזה שום היגיון, רק מוסר מעושה.

את ממש צודקת

האמת שאני פשוט מאמינה בכנות, מפריע לי שיש משהו שאני מסתירה ומרגישה שאני לא כנה לגביו. אולי גם פחד קטן שזה איכשהו יתגלה בדרך אחרת ויהפוך לעניין גדול למרות שזה באמת לא..
אבל האמת שאחרי ששחררתי את זה פה בפורום התחזקה הדעה שלי להניח לזה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לספר, משתי סיבות שונות

אחד, שתרגעי מזה כבר.
שתים, זה מבחן טוב לקשר. אם הוא לא יוכלך לבלוע את זה, יש סיכוי שתאכלי ממנו עוד הרבה חצץ בהמשך.
אדרבא: שיוכיח שהוא מסוגל לעמוד בקצת אמת.
&nbsp

מעמקים39

New member

savta112

New member
באופן כללי אני גם בעד כנות

אבל במקרה הזה- שבאמת לא בגדת בו,
&nbsp
את פשוט תכניסי אותו לסרט מיותר.
&nbsp

סאטוריס

New member
זה נשמע שכל מה שאתם עושים זה לדבר על קשרי העבר

בקיצור אני חושבת שהקשר הזה יש בו משהו לקוי
משעמם דורך במקום
את רק מבטאת פחד - כלומר שהביחד הזה הוא נגד בדידות
כי זה דיי שטויות הסוד הזה
וזה דיי דרמה מה שאת עושה (מפחדת שזה יצא ברגע של שכרות...)
אני מציעה שתטפלי בחרדות שלך
לא רק תרופתית אלא גם דיבורית - תדברי עם פסיכולוג

נומלה

New member
לא מדברים עם גבר

על סקס שעשית עם גבר אחר. בדיוק כמו שאת לא רוצה שהוא יספר לך מתי כמה ולמה הוא עשה את זה עם אחרות לפני שהיה מחויב לך.

הנה שלומי שבן על הנושא:
https://www.youtube.com/watch?v=T5zLt8SPZr0

סטנגה Joe

New member
הכי טוב

אם תצליחי למחוק את הארוע.
הרי אין לו משמעות וחוץ מנזק הוא לא יכול להביא כל תועלת חוץ מכיבוס המצפון שלך.
אם את יודעת בוודאות שהוא יגיב לסיפור ללא פיצוץ או דרמה ,לכי על זה ,אם לא ,ותרי על הוידוי.

למעלה