לספר או לא לספר?

לספר או לא לספר?

התחילו איתך היום בקניון. המוכר בחנות עשה לך עיניים/הגבר בתור בסופר היה אדיב במיוחד וגם ביקש את המספר אחר כך/הנהג ברמזור ציפצף ושאל מה את עושה הערב.. לספר לבן הזוג? זה יגרום לחיבוק מפרגן? העלאת שווי המניות שלך אצלו? או לקנאה חסרת מעצורים ומזיקה? אולי לכרסום בבטחון העצמי שלו ובאמון שלו בך? ואתם? הייתם רוצים/מצפים לשמוע מי וכמה התחילו עם בת הזוג שלכם? בקיצור,שיתוף עד הסוף? או יש דברים שאפשר לשמור לעצמנו...? הדברים נכתבו בלשון נקבה מטעמי נוחות בלבד ומכוונים לשני המינים.

בלי שום בעיה

לא חושבת שרלוונטי לנקוב בדיוק במספרים כמה, יש אנשים שזה יכול להיות מעיק המספרים אצלם
לא רואה שום בעיה לשתף בקוריוזים כאלו או אחרים בנושא ואותו דבר לשמוע מהצד השני. זה לא נמצא במקום של חובה ו/או הסתרת מידע

אני תמיד מספרת

וממש לא לשם העלאת המניות בצד השני כי אם זה מה שיגרום למניות שלי לעלות אצלו - הוא כנראה לא יהיה איתי
אותי בד"כ מקרים כאלו מאוד משעשעים ולכן כשאני מספרת אותם זה ממקום של צחקוק. אבל דווקא אצלי זה מאוד פשוט כי אני ממש לא טיפוס קנאי ולכן גם כשמספרים לי, זה לא מזיז לי

יש דברים שאפשר לשמור לעצמנו

אבל הם לאו דווקא מהכיוון הזה. כלומר - אני לא חושבת שזה יפגע בבטחון שלו או יעלה את המניות שלי או ווטאבר אם אספר. כשזה משהו משעשע/ייחודי אני מספרת ברמת השיתוך והחיוך. כשזה סתמי - ממש לא סופרת את זה משום כיוון. באופן כללי - מעדיפה שיתוף. הדברים שאני לא מספרת הם על פי רוב לא כאלה שהם בחזקת "לשמור אותם לעצמי" אלא בחזקת סתמיים וחסרי משמעות.

לספר../images/Emo45.gif

אין שום רע בכך שמישהו מתחיל איתך, להפך-הרבה פעמים זה מרומם את מצב הרוח, ולבוא ולשתף את בן הזוג בחוויה- זה עוד יותר נעים (לפעמים שוכחים שאכפת לו).

כן בהחלט לשתף ולספר... רק

שאין לי מה לספר... וגם לא את מי לשתף... וממילא זה גם לא יגרום למישהי לחבק אותי חיבוק מפרגן... וזה גם לא יעלה את המניות שלי... כי הן גם ככה באפסקת מסחר הרבה מאוד זמן ולא נראה שיש או יהיה להן ביקוש... ואם היה לי למי לספר ואת מי לשתף אז אולי זה דווקא היה מעלה את הביטחון העצמי שלה שהנה אולי היא לא מטומטמת יחידה ואולי יש לי עוד ביקוש ואולי אולי אני בכל זאת שווה משהו... איך אמרה לי פעם מישהי... "אם מישהי תתחיל איתך או תסתכל עליך בכלל זו תהיה מחמאה בשבילי"... אז בערך חצי שנה אחרי זה היא קיבלה "מחמאה"... והיא מוחמאת כל פעם מחדש...עד עצם היום הזה... רק שהיום אנחנו כבר "אקסים"...
...

יקירי

נראה לי שתכף תיבת המסרים שלך תהיה ומצפת בכאלה שמוכנות להראות לך כמה אתה שווה. אל יאוש. תתחיל להרים את "המוראל"
ויפה שעה אחת קודם. נגב
וצא לעולם. אני מבטיחה שיתגלה לך אוקיאנוס של אפשרוית ומחמאות. בהצלחה.

kleo patra

New member
אני מספרת לו הכל

לא כי אני חייבת או מחוייבת - כי הוא החבר הכי טוב שלי, ואני משתעשעת איתו בהחלפת מידעים שכאלה.. זה נחמד שמתחילים איתך כל אחד צריך את הפרגון מהמין השני, ואדרבא כשיש בן זוג שבטוח באהבתך אליו, אז בהחלט לספר...:))

למעלה