לספק את הגבירה

לספק את הגבירה

כשאכנס לחדר מוזיקה נעימה ושקטה תתנגן בו, והריח של הקטורת עם האור הרך של הנרות יבלבל לי את החושים.

אתה תשאל בקול עמוק ״גבירתי מוכנה?״

ואני אשכב על המיטה, מחכה לידיים שלך שיחליקו לי על כל הגוף.
חמות ונעימות. שילוב מהמם: הידיים שלך והשמן הריחני שאתה מעסה לי לתוך הצוואר, הגב, הרגליים הישבן.
אני לא מצליחה לשלוט באנקות ההנאה שיוצאות לי מהפה.
אתה מבקש בשקט שאתהפך, ולאט לאט אני נהית מרוגשת.
הציצים שלי חשופים לאויר, אבל אתה סביבם... נוגע לא נוגע ... יורד אל הבטן, לרגלים ובינהן...
אני מתרכזת בהרגשה המופלאה של הידיים שלך, מתוחה במקום להיות רגועה כי אני מחכה למשהו...
אתה מטריף אותי במגע הארוך הזה אבל בסוף היא מגיעה... הלשון שלך, בין הרגליים שלי, מרפרפת, משחקת בי עד שסוף סוף נשלחת עמוק ועושה שאגמור...

אני מתמתחת כמו חתולה מרוצה
אתה מניח עלי את השמיכה, מניח לי לרחוץ באור של המסז והאורגזמה.
והחיוך על השפתיים שלי אומר הכל.

UltraL

New member
הלו! זה רדיו?

חסר לי את ההקשר הבדסמי של סיפור הקצר.

זה מזכיר לי את הזוג הזה שעשה את כל הסקס שהיה ב 50 גוונים במרוכז בסופ"ש והגיעו למסקנה שזה סקס ונילי וזהו.

זה בשקף הבא :)

קודם עבד כנוע ומסור שמפנק אותי, מלקק עם הלשון עד שאני גומרת..

ואז...

סמוך עלי שיהיו 50 גוונים של בדסמ...אפרט אם תבקש יפה... כמו שמבקשים ממלכה אמיתית!

UltraL

New member
הלו? זה פורום?

אם את מחפשת נשלטים אז הפוסט שלך שייך לשירשור הכרויות

אם את רוצה לשים פוסט ע"מ שיכירו אותך או לדבר על נושא כלשהו על תבקשי
מאנשים לשלוח לך מסרים פרטיים. פורום זה מקום לדיונים.

בפרט ההנחה שכל גבר שעונה לך הינו נשלט היא טעות סטטיסטית של איזה 80% כי רוב המשתתפים הפעילים הם במיילדום ולכן אנחנו שמחים שיש גיוון לכיוון פמדום , כך שנוכל לקבל פרספקטיבה שונה על עולם הבדסמ.
מקווה שתוכלי לתרום מנקודת מבט שונה משלי והשולטים האחרים ושלל הנשלטות.

באופן אישי השולטות שאני מיודד איתם בעולם האמיתי אינן קוראות לעצמם בתארי אצולה ומדברות לאנשים בגובה העיניים.

אם תבואי לאחת המסיבות של אלכסיי תמצאי אותי קושר ומרים בחורות באוויר.

חג שמח ומלא נרות.

תודה על ההסבר

אקח לתשומת ליבי
לוקח זמן להשתלב במקום חדש - לא משנה מהו...

אני קוראת פה די הרבה ובעבר פרסמתי דרך ההכרויות.
הפעם זו לא היתה המטרה (אחרת היתי משרשרת במקום הנכון) אלא להחשף לחברי הפורום ולהכיר.

כל יום לומדים לא?

למעלה