המלכה טלי35
New member
לספק את הגבירה
כשאכנס לחדר מוזיקה נעימה ושקטה תתנגן בו, והריח של הקטורת עם האור הרך של הנרות יבלבל לי את החושים.
אתה תשאל בקול עמוק ״גבירתי מוכנה?״
ואני אשכב על המיטה, מחכה לידיים שלך שיחליקו לי על כל הגוף.
חמות ונעימות. שילוב מהמם: הידיים שלך והשמן הריחני שאתה מעסה לי לתוך הצוואר, הגב, הרגליים הישבן.
אני לא מצליחה לשלוט באנקות ההנאה שיוצאות לי מהפה.
אתה מבקש בשקט שאתהפך, ולאט לאט אני נהית מרוגשת.
הציצים שלי חשופים לאויר, אבל אתה סביבם... נוגע לא נוגע ... יורד אל הבטן, לרגלים ובינהן...
אני מתרכזת בהרגשה המופלאה של הידיים שלך, מתוחה במקום להיות רגועה כי אני מחכה למשהו...
אתה מטריף אותי במגע הארוך הזה אבל בסוף היא מגיעה... הלשון שלך, בין הרגליים שלי, מרפרפת, משחקת בי עד שסוף סוף נשלחת עמוק ועושה שאגמור...
אני מתמתחת כמו חתולה מרוצה
אתה מניח עלי את השמיכה, מניח לי לרחוץ באור של המסז והאורגזמה.
והחיוך על השפתיים שלי אומר הכל.
כשאכנס לחדר מוזיקה נעימה ושקטה תתנגן בו, והריח של הקטורת עם האור הרך של הנרות יבלבל לי את החושים.
אתה תשאל בקול עמוק ״גבירתי מוכנה?״
ואני אשכב על המיטה, מחכה לידיים שלך שיחליקו לי על כל הגוף.
חמות ונעימות. שילוב מהמם: הידיים שלך והשמן הריחני שאתה מעסה לי לתוך הצוואר, הגב, הרגליים הישבן.
אני לא מצליחה לשלוט באנקות ההנאה שיוצאות לי מהפה.
אתה מבקש בשקט שאתהפך, ולאט לאט אני נהית מרוגשת.
הציצים שלי חשופים לאויר, אבל אתה סביבם... נוגע לא נוגע ... יורד אל הבטן, לרגלים ובינהן...
אני מתרכזת בהרגשה המופלאה של הידיים שלך, מתוחה במקום להיות רגועה כי אני מחכה למשהו...
אתה מטריף אותי במגע הארוך הזה אבל בסוף היא מגיעה... הלשון שלך, בין הרגליים שלי, מרפרפת, משחקת בי עד שסוף סוף נשלחת עמוק ועושה שאגמור...
אני מתמתחת כמו חתולה מרוצה
אתה מניח עלי את השמיכה, מניח לי לרחוץ באור של המסז והאורגזמה.
והחיוך על השפתיים שלי אומר הכל.