לסי בקשר לדיסק...

לסי בקשר לדיסק...

אז כן הם החליטו לקנות אותו בסוף אחרי שלא מצאנו אותו בכלל, הם חיפשו בחנויות הדיסקים בעפולה... ונחשי מה?? לא היה שם שום דיסק שבו יש את השיר הזה, אז עכשיו אני לא יודעת בדיוק מה הם עושים, אבל זה בעיה שלהם כבר לא שלי... ואבא שלי היה המורה לאנגלית שלך, ואמא שלי סיפרה לי לפחות, כי הוא לא אוהב לדבר על זה, שלא היית ממש נחמדה עליו... בלי לנסות להעליב או משהו אבל טוב את יודעת היית צעירה והכל ככה... שהכל כבר נשכח...
גלי....

actress

New member
את החוליה החלשה, שלום!

כנראה יש לך בעיה שזמרת בארץ מדברת עם אנשים כמונו ולא מתנשאת כמו שאר הזמרים, לא נאה לך התגובות לכי תחפשי פורום של ילדים קטנים וספרי שם את כל הבעיות שלך אנשים שלילים לא כאן. באה לפה ומתחילה להתסיס ולעצבן ויש לך עוד סיפורים ומעשיות לכי לפורום של יוצרים צעירים שפכי הכל שם כאן כמו שכתבו לך אין רוע! אף 1 אבל אף 1 כאן לא מתחנף לסי היא אחת הזמרות הכי מוכשרות שאני מכירה וכבוד גדול שהיא מצ´וטטת איתנו זה מראה שהיא בנאדם ושאכפת לה ואחת כמוך לא תבוא לבוא ותעכיר את האוירה!!! יאללה ביייייייייי!!!!

מממש מגעילה...

מצטערת להגיד לך שזה הפורום הכי מגעיל שנכנסתי עליו, אנשים פה לא מכעבדים אנשים אחרים, ולא עוזרים כששאולים, מילא על תעזרו אבל אחרי זה לבוא ולרדת עלי??? מי את או אתה בכלל שתעשו דבר כזה??? לא שזה מזיז לי הרבה כי אני לא מכירה אותכם וממש לא אכפת לי, ניסיתי לחפש משהו מצאתי רק גועל פה, אז זה כבר בעיה שלכם... ואם את כל כך לא רוצה לשמוע אמת, את לא חייבת לקרוא.... מקווה שאת תוכלי למצוא אתר שבו מקבלים אנשים כמוך... ואני אישה שלילית עוד?? חחחח... עצוב ככה כותבת על מישהו שאת לא מכירה, ואתם עוד קוריאם לכם מבוגרים ומנסים להגיד לנו לא לשפוט אנשים לפני שאתם מכירים אותם?? תתבגרי כבר!! ממני

actress

New member
תודה, להתראות ../images/Emo13.gif

ראיתי איך את ממתייחסת לאנשים בכרטיס האישי שלך ראיתי בחודש ינואר מה אמרת על עברי לידר אז כבר אפשר להסיק איזה בנאדם את ואין טעם להמשיך בשיחה הזאת. כאן יש אנשים מאוד נחמדים שמכבדים אחד את השני ולא אנשים שלילים את רוצה להוציע את הרוע הלכלוך שלך אז לא כאן. ביי.

../images/Emo23.gifWE WANT MASHIAH NOW../images/Emo16.gif

אנא,תרגיעווווווו... אף אחד שלא התנפל פה על אף אחד נא להכניס להילוך של רילקס כל אחד שיספר עד 10 לפני שהוא שולף את הניצרה... לא = להתווכח פה עד שמישהי פה תגיח ותאמר: " כ ו א ב ל י ה ל ב..." לא כדאי לפגוע פה באף אחד אז שכל אחד ואחת תשקל טוב מילים לפני שתנבח על רעותה אתם יודעים,עולם יפה כזה לא מקבלים 10 על שנאה ודוקא על אהבה...כן מציעה לרדת מהנושא הזה ולפני שזורקים דברים לחלל האויר ובמיוחד ב"מקום רגיש" זה צריך לחשוב פעמיים מתוך אהבה אמיתית לכלםםםםםםםםםםם...!!! ת ה ל

ט י נ ה

New member
בואו נרגע קצת יש מספיק על מה לריב

או קי בואו נשים סוף לסיפור ההתנצחות המילולית ביום " כאב לי " תומאס " ושחקנית ... ולביני יש לך דיסק צרוב מוכן של לא עובדת בשביל אף אחד את מוזמנת או מוזמן כי אני כבר לא מבינה אם את גבר או אישה בכל אופן מוכן לך במרשד ההפקות שלי פרטים תצטרכי לקבל משחקנית ולכן כדאי להתנהג יפה כי יחס גורר יחס שלך בהצלחה סי

למעלה