לסיני

shayt4

New member
לסיני

אתה עושה רושם של בחור חביב לאללה, מקצוען בתחומך ללא ספק. אבל, התגובה שלך אתמול על התקלה והפרישה של ברדה חרגה מטעם הטוב. בנפול אוייבך אל תשמח ... מכיר ? אם לא, ניר יכול ללמד אותך. קח זאת לצומת לבך להבא, ותהייה הרבה יותר טוב

סיני 1

New member
קודם כל אינני יודע על סמך מה החלטת

את ההחלטה האומללה הזאת???????....... השמחה שלי נבעה מ2 סיבות: 1. שניר ניצח כי הוא רכב על הקטנוע שלי, וזה לגיטימי ביותר לדעתי, ואם לדעתך לא? אבקש ממך במירוץ הבא רשות לקפוץ משמחה ואושר. 2.הייתה לי התערבות עם אהוד(מנהל פורום תפוז) על 50 ש'ח , שאני לוקח את הגביע של מקום ראשון, ושמחתי כל כך שזכיתי בהם מסיבה פשוטה, כי יום לפני המירוץ אהוד בא אלי עם הגביע ביד וצעק לי ליד כולם על המסלול'' אתה רואה את זה? אתה יכול לחלום שזה יהיה שלך''. והכי מרגיז בקטע עם אהוד, שיום המירוץ הוא פנה לאחד הרוכבים, וביקש ממנו//שישתדל לחסום את הקטנוע שלי על המסלול בכדי שלא אנצח(כמובן שהבחור בא לספר לי את זה, כי אפילו בעיניו זה היה מגעיל ודוחה לעשות). והאמת שאני מת על גל ברדה, לדעתי כישרון שנשמע עליו עוד הרבה, למרות שאני ואביו אלי ברדה מברווז ''יריבים'' עוד מהמירוצי קטנועים לפני 5 שנים, אני מאוד אוהב את גל ומעריך אותו, הייתי מאוד מאוכזב שהוא פרש לפני תום המירוץ מבעיה טכנית ,מסיבה פשוטה מאוד, זה לא היה ניצחון מלא בלי פייר פייט.

למעלה