לסיכום.

or19951

New member
לסיכום.

שאלת השאלות: השמינייה או האי? יאללה אנשים לחפור

../images/Emo187.gifמה החוכמה לשאול את זה עכשיו?

נראה לי לא אובייקטיבי בכלל..
חוץ מזה שלא ראיתי השמינייה, ולשמינייה היו 3 עונות (תקנו אותי?), ופה רק הראשונה נגמרה. תשאל בסוף "האי" לגמרי, אחרי העונה השנייה וכו' וכו', מה עדיף. לא עכשיו.

onn11

New member
../images/Emo66.gif בלי כל ספק...

השמינייה!!! ולמה זה? קודם כל, האי עוד לא הסתיימה סופית. וב', היה שם הרבה יותר מוזיקה שמרוכזת סביב הביטלס ואפילו שימשה בתור קו בעלילה.

DIDI1524

New member
לדעתי

האי יותר יפה מהעונה הראשונה של השמינייה מעבר לזה אני לא עושה השוואות כי זה לא יהיה פייר מצד האי

ליאל666

New member
האי

אבל השמינייה גם סדרה מעולה ויאאפה..! אבל אין אין אין על האי..! יותר אהבתי..!

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif השמיניה ../images/Emo23.gif

השמינייה הסדרה הכי טובה שנוצרה אי פעם. אין מה לעשות. ואני לא מגזימה :)

Yarinv

New member
לכל אחת חסרונות ויתרונות

אני לא חושב שזה נכון להשוות ביניהן בעוד של"האי" יש רק עונה אחת, השמיניה הספיקה לצבור קילומטראז' של כמה עונות ועלילות רבות. אני לא יכול להחליט...

ליליאן15

New member
לכל אחד יש את הקסם שלו

למרות שעכשיו אני בטוח אגיד האי כי הרגע היה הפרק האחרון ואני עדיין בתוך זה, אני עדיין מחוברת לדמויות והכל... זה טרי. הזכרון של השמיניה זה זכרון של סדרה מדהימה וגאונית ביותר אבל אני לא יכולה להשוות ביניהן. לא עכשיו. שיחזירו את השמיניה להוט וי או די אז נדבר.

ליליאן15

New member
אה וגם

חכו בסבלנות. יש עוד 2 עונות על הפרק...(אם האסטרואיד לא יבוא להשמיד אותנו ב-9.9.2009
) אם מבקשים ממני להשוות בין העונה הראשונה של השמיניה לבין האי- האי ללא ספק.

snirf

Active member
השמינייה../images/Emo47.gif

ללא כל ספק בינתיים העונה הראשונה של האי הייתה נחמדה ותו לא הפרק האחרון היה הכי טוב עד כה,אבל אין לדעת מה יהיה בעונה השנייה...אולי דעתי תשתנה

גל גדות

New member
השמיניה.../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

האי עדיין לא הוכיח את עצמו מספיק מכדי שאני אבחר בו.

למעלה