לסיכום: מאוכזבת.

salpter

New member
לסיכום: מאוכזבת.

זה מה שיש לי לאמר על הביקור אצל הרופא. (תזכורת אני בדיכוי). אז נכון שהתרגלתי לכך שאני בהפסקה... ונכון שהתרגלתי כבר לנגב בנייר טואלט ורוד.... ונכון שכבר התרגלתי רק להגיב להודעות ולא לפתוח חדשות..... ונכון שכבר התרגלתי לסקס אינטמי בלי שכל מעבדות ועובדות מכבי ידעו... ונכון שכבר התרגלתי לכל הדימומים וכל השיטפונות וכל ההפרשות... וכן התרגלתי גם שיוצאים לי צפרדעים.....(הפרשה ירוקה)אני ממש ביצה. אז לא תארתי לעצמי שהגיע לרופא, אקבל דיכוי נוסף ועוד מועד לדיכוי. התגעגעתי לפרוטול לקצת חדשות...משהו.. כלום זריקה והביתה ...מזל שהיה לי את הסיפור עם ההפרשות הירוקות והחום אז הוא הפך ובדק לראות שאני לא מגדלת צפדעים שם . ביי

TWEETY =^.^=

New member
אוי ../images/Emo12.gif

אני מתאפקת ומתאפקת ומתאפקת,,,,,,רגע יוצאת החוצה לשחרר לחץ
זהו נרגעתי יקירתי,,,לא יודעת מה לומר לך רק לנחם שיהיה טוב ולתת לך
ענק והמוןןןןןן
וגם,,,
ולסיום,,,
LOLLLLLLLLL הרסת אותי עם התאור של הצפרדעים - את זה עוד לא שמעתי
סליחההההההה שאני צוחקת, אבל לא יכולתי להתאפק

הרמוניה

New member
חמדתי ../images/Emo105.gif

מאכזב לשמוע שעוד אין מספיק התקדמות על מנת לעבור לשלב הבא אבל נשמע שמטפלים בך טוב טוב שכשתתחילי עם ההורמונים הפעם- זה היה פעם אחת וגמרנו.... הרבה אהבה הרמוניה

אולה *

New member
מבינה אותך, דפנה ../images/Emo4.gif

עוד דחיה ועוד דחיה... אבל אני מקווה שאחרי הדיכוי האחרון ה-
יפנה את מקומו לתינוק יפה. תחזיקי מעמד. אולה

גאיה100

New member
קוואקגאאם אני רוצה להגיב!!!../images/Emo105.gif

הי salpter יקירתי כאן מלך הביצה תיזהרי פן אותך אתבע על דיבה. הפרשות ירוקות נועדו ליחידות סגולה ותפקידן לאשר בעת דיכוי בכפייה שהמערכת "דופקת" והכל קוואק קוואק נפלא אז אנא העלי חיוך על פניך כי האושר הגדול עוד לפניך!!! מוגש עם זר נרקיסים ריחניים ממני גאיה ועם הצפרדעים.
"צפרדרוק רוק רוק איזה קצב משגע... ...גם אנחנו רוצים צפרדרוווווק"

Salpter יקרה

ברור שאת לא מגדלת צפרדעים, הרי את אמורה לגדל רק ורק
וכדי שלא תהייה כל כך מאוכזבת, אני יודעת שאני לא הכי יכולה לעזור לך אבל מכאן אני שולחת לך
גדול שלפחות קצת עידוד ותמיכה יתן לך להרגיש יותר טוב.
בקשר לחום, סליחה שאני מתארת כך, אבל אני כבר מעל שנה, מלאה בחום... (סליחה על הביטוי), שבוע לפני המחזור אני כבר יודעת שהמכשפה בדרך וכשהמכשפה הולכת, כדי ש"יהיה לי טוב", היא משאירה לי עוד שבוע של חום, האמת לא יודעת למה זה כך, האם זה בגלל החוסר פריון שלי, כל כל באסה שבחודש שלם רק שבוע אחד (בשבוע הביוץ) אני ממש ממש נקיה וכל השאר, איכס חום... (שוב סליחה על הביטוי, אבל כנראה אצלי רק הביצה ללא ה-
ד.

מיכל ק-ש

New member
דפנוש

אוף! שתיגמר לך כבר ההפסקה ושה-
תהפוך
לנסיך
או לנסיכה
(או לשניהם גם יחד...
).

אופה3

New member
לדפנוש שלי

שכחת אולי שבתוך הביצה שבה יש צפרדעים ירוקות וקופצניות נמצא פרח יפיפיה נרקיס, שיושב שם בלב הביצה ומחכה לך דפנה היקרה שתבואי ותקטפי אותו, אומנם הביצה נראית עמוקה וכאילו קשה לשחות בה אך אני מבטיחה לך שבקרוב מאוד את תשחי אליה ותקטפי את הנרקיס שכבר דיבר עם הנסיך אחרי שנישקת אותו והם החליטו להביא לך תינוק בקרוב מאוד רק אל תתייאשי שמעת, אוהבת אותך מאוד ומקווה שיהיה לך טוב

למעלה