לסיכום השבוע-

לסיכום השבוע-../images/Emo11.gif

ולבסוף חזר אלינו יום השישי. אז מה היה לנו השבוע? -הקרבות הלכו והתעצמו והגיעו לשיאם בתגלית מדהימה "מיכל7 וננסנס הם סוכנים חשאיים של השב"כ שנישלכו ליצור מהומות בפורום.
-ארטישוק תמוה הסתובב חופשי ואף אחד לא הבין מה בדיוק צריך לעשות איתו. -תוכנית שבועית בטלויזיה זכתה לסיקור נירחב מצד המעריצים הנילהבים. וכאן נשאלת השאלה "מה עם המקרר?" ולבסוף-פסח באופק מקפיץ את הדופק מה נאכל בחג ואיך נחגוג? כל מה שראצית לדעת והתבישת לשאול. מסקנות-הוכך כי הארטישוק מומלץ להרגעת עצבים. פתרון-יחי הארטישוק....."ארטישוק לשילטון"!!!
שיהיה לכולם סוף שבוע נהדר!!!

MicMik

New member
אחלה סיכום! את יכולה להגיש גם את

תחזית מזג האויר?

כל הזכויות שמורות לבוסטון...

בענייני מזג האויר.... או בתרגום חופשי: א-י-ח-ס שוב פעם יורד שלג!
אפריל!!!!! אפריל!!!!!! טוב, נרגעתי...

iditbs

New member
האייקון של איש השלג נראה לי תמיד

כמו ברוז
(גם לכם?) וברוזים יש לכם שם בשפע באביב, עד כמה שאני זוכרת אז אולי זה סימן מבשר?

ננסנס

New member
מהומות אה...

זהו נעלבתי, יותר אני לא כותב בפורום... חכי חכי, כבר אני שולח אותך לרומן חם ודיסקרטי עם vivush18 ... (האמת, כבר נשבר לי מאיזכור שמי בסמוך לספרנית
)

Michal7

New member
Again?

אני לא ספרנית, אם כי אודה ואתוודה אני אוהבת לקרוא.
לו טרחת לבדוק את הכרטיס שלי היית רואה שכתוב שם שאני מתרגמת ומתורגמנית פרילנסית. אז מספיק כבר עם ה-"ירידות" האישיות. שבת שלום לכולם!
מיכל פניקס, אריזונה

shaltomato

New member
מצטרף לעדי

אחרי שבוע שלא הייתי פה סיכום של עופרית מחזיר אותי לתמונה. אז כמו שאני מביו - את הארטישוק יש לשים במקרר של הטלויזיה וזה בטוח יצנן את האווירה של הסוכנות הכפולה שבוע טוב

אנרכיה

New member
סיכום השבוע הבעל"ט

יום ראשון-חמסין יום שני-חמסין יום שלישי-חמסין יום רביעי-חמסין יום חמישי-חמסין יום שישי-חמסין

judyr

New member
אולי אנרכי דרומי

אבל אני בטוחה שאחת מהאישיויות שלו היא צפונית

למעלה