לסיכום המבחן של היום

LemonLimeLilach

New member

חשבתי על זה שגם אריה הייתה צריכה לשאול את הבחורה מהקראטה איך נראתה זאת שלקחה את מלקולם כי הלו היא לא הייתה יכולה לבוא עם ההודי השחור. אריה את סתומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וורן קריפ מטורף אז - AAAAAA

RenanaD

New member

אה וברור, שכחתי לכתוב עליה גם

"הכל בסדר?" "כן!!!" ופשוט הולכת. אשכרה סתומה.

Rachel47

New member

אוקיי הסרטון היה שווה הכל

הם היו הורסים מצחוק זה היה גאוני!!!!

תכלס אני לא יודעת מה אני חושבת על סרט כי אני לא אוהבת שעושים סרטים על תוכניות טלוויזיה
בטח לא כאלה שירדו לפני כל כך הרבה זמן שאני לא באמת זוכרת שומדבר מהם
בטח לא כשהעונה האחרונה שלהם הייתה לא משהו בלשון המעטה

הפרוייקט עצמו..מגניב רצח!
ישבתי וקראתי את כל הפרסים בשביל הצחוקים
כל השאר די סטנדרט ולגיטימיים, אני לא אתרום כי אני בטוח לא אתן יותר מ10$ ועניין הסקריפט לא מרגש אותי כל כך
הפרסים של הסכומים המוגזמיםם
הממ...ואו!! אבל תכלס הם דביליים
כאילו, הם כן מגניבים ולפחות הם מלא דברים...אבל נגיד הקטע של ההודעה הקולית..אוקיי..שוין
הפרס האחרון אחרון שווה וכתוב מצחיק רצח ממש התפוצצתי מצחוק אבל תכלס אומייגאד מי ישלם סכום כזה?! יותר נכון מי שילם?!

והנה שאלה אחרת
מה קורה אם עובר מיליון זמן והם לא משיגים את הסכום?
ואם הם מגיעים קרוב יחסית?
הם ישלימו אותו? הסרט כן יצא לפועל?
כי אם לא אנשים ממש לגמרי שילמו סתם
אבל אני משערת שיחזירו להם לא?

אני לא משלמת בשביל הפרס,

אלא כי כל העניין של לתרום לפרויקט שאני ממש רוצה שיקרה ממש מרגש אותי! זה מדהים שאפשר להיות חלק מהמימון של הסרט

ואגב, הם בטח צילמו את זה כבר ממש מזמן, לא? הרי קריסטן בל נמצאת היום בהריון מתקדם...

Rachel47

New member
זה גם מה שאני חשבתי

על ההריון
אז כנראה שכן
מעניין למה הם חיכו עד עכשיו
או שהם רצו להבטיח שהילד שלה יוולד עד הצילומים ולא להבטיח דד ליין שאי אפשר לעמוד בו
מה שכן, ראיתי עכשיו פרק של טאץ' שוויוויל (אני לא באמת יודעת עדיין לבטא את השם שלו) השתתף בו..והוא נראה רעעעעעעעעעע...אין מצב שהוא מסכים להשתתף!

o0Invisible0o

New member
המימון באתרים האלה עובד על קונספט

מאוד ברור והגיוני - אם אתה לא מגיע לסכום הכסף שהצבת כיעד בזמן שהקצבת לעצמך, אתה לא מקבל את הכסף.
לצורך העניין - אם הם לא מגיעים ל2 מיליון תוך 30 יום, הם לא מקבלים דולר בודד אחד אפילו וכל הכסף חוזר לתורמים.
למה? בגלל שבתיאוריה אם לא הגעת לסכום שהקצבת לעצמך אתה לא יכול להגשים את הפרויקט והכסף של התורם מבוזבז.
בגלל זה כשפותחים פרויקט כזה צריך לחשוב טוב, טוב אם אפשר לעשות את זה..הם הולכים לשבור את השיא של סרט עם המימון הכי גבוה בקיקסטארטר! טירוף!
אגב, אם הם עוקפים את הסכום הם בוחרים אם להשאיר את הפרויקט פתוח ולהמשיך לקחת כסף או לא ומה שנהוג לעשות זה לעלות עדכון וליידע את התורמים מה הם יעשו עם הכסף הנוסף [דבר שאני צופה שהם גם יעשו כי נראה לי הם עוקפים תוך..אממ..24 שעות מעכשיו?]

זה בקצרה על crowd funding, יש עוד הרבה מה להגיד על הטירוף הזה. :-|)

אני מאמינה גדולה ב-crowd funding

זה בעצם לתת לכוחות השוק לעשות את שלהם (פרויקט מוצלח/ מבטיח יקבל מימון מלא, פרויקט מיותר לא יצא לפועל), אבל ה"מונופולים" לא יכולים להיכנס לשוק ולהרוס הכל.
וכל אחד תורם סכום שלא פוגע לו בכיס, ויחד אפשר להגיע לסכומים מטורפים!.
זה מזכיר לי קטע מהספר "שבריר" (מומלץ בחום!)- איך הופכים אנשים למליונרים?- כל תושב במדינה תורם דולר אחד בחודש לקופה. בהגרלה בין 20 מיליון תושבים- נבחרים כל חודש 20, וכל אחד מקבל מיליון דולר.20 מליונרים חדשים כל חודש.
קול, לא?

o0Invisible0o

New member
כן. השאלה היא תמיד

מה עושה מישהו שלא היה לו מיליון לפני כן, עם המיליון הפתאומי הזה - איך הוא מתמודד עם הכסף?
חוצמזה, לצערנו בישראל של היום מיליון לא מספיק אפילו לבית.

סתם, זה מספיק בשביל לשים סכום על בית ולקצר משכנתא משמעותית שזה גם טוב.

אני גם אוהבת את הקונספט של crowd funding למרות שזה תלוי בפרויקט. יכול להיות ממש בעיה לגייס כסף ליעד מסוים אבל זה מגניב סה"כ.

LemonLimeLilach

New member
מעבר לזה שהם מהממים ומושלמים והכל

אני ממש אשמח אם ג'ייסון דורינג יתגלח ויסתפר לפני הצילומים...

וממה שהבנתי מאחורי הקלעים קריסטן לא אוהבת אותו אז יפה שהם מתגייסים ביחד והכל! לא ציפיתי לו, ציפיתי לראות את דקס

ת'כלס, אהבתי את הסדרה אבל אני סוג של over it.
אני דיי מופתע שיש כזאת קהילה חזקה שרוצה סרט.. לא הייתי מודע שזה על הפרק בכלל.
הם קצת נראים כמו חבורה של שחקנים שקצת משעמם להם אז החליטו לחזור להצלחה הקודמת שלהם...
חוץ מקריסטין כמובן, שעושה את כל הסיפור הזה שווה.

והם השיגו כבר מלא כסף... יפה. נקווה שיהיה סרט טוב.

dans girl

New member
ביג באנג
הפרק הזה ממש הצחיק אותי.
אני לא יודעת איך הוא היה בסטנדרטים רגילים, כי הקו עלילה פה הוא קצת אני בקטע מדאיג
. אני רק מחכה שאחותי תראה את זה
.
כי הדבר שהOCD שלי התחיל ממנו הוא הארון שלי. כאילו עכשיו, הארון שלי במצב ה'מבולגן' שלו, כי לא סידרתי אותו כבר משהו כמו חצי שנה, אבל אנשים שהם לא אני מחשיבים את זה כארון מסודר בטירוף גם במצבו הנוכחי. אני ממש מתקשה לראות ארונות של אנשים אחרים, וכבר הייתה הזדמנות שבה סידרתי את הארון של אחותי. בקיצור, I can relate
. אז כן, זה ממש הצחיק אותי, אחד הפרקים שהכי נהניתי מהם העונה
. הוא גם היה גס פחות מבד"כ, שזה כיף.

limors2

Well-known member
אהבתי

רק את הקטעים הממש OCD-אים עם הארונות. השאר היה די סתמי.
אבל פני נראתה טוב

Rachel47

New member
דווקא הקטע שהם מספרים

סיפורים על המכתב היה חמוד בעיני, אפילו התרגשתי טיפה
והקטעים עם הOCD היו אדירים
דפי...החדר שלי נראה כמו אחרי הוריקן, תהני

dans girl

New member
תשמעו קטע
אקדים ואומר שלי ולאחותי יש סוג של טלפתיה. אנחנו תמיד חושבות אותו דבר ואומרות את אותו דבר באותו הזמן באותה אינטונציה, ומשלימות אחת לשניה משפטים. אז אתמול כל מה שאמרתי לאחותי היה 'זה פרק משעשע, את ממש תצחקי עליי'. והיא ניחשה דברים (בעיקר OCD
) אבל לא אמרתי לה כלום מעבר לזה.

ואז אחרי ארוחת ערב היא באה אליי ואומרת לי כזה 'יש לי הסכם בשבילך! הארון שלנו נראה מזעזע וחייב לסדר אותו, אבל אף אחד לא עושה את זה טוב כמוך אז חשבתי שאת תבואי אלינו ותעזרי לי לסדר לנו את הארון, ובתמורה תוכלי להשתלט לי על כל הבגדים שתרצי עד שאצטרך אותם חזרה' (היא בחודש שישי אז יש כבר מלא דברים שלא עולים עליה
)
בקיצור -
.
היא לא ראתה את הפרק, לא אמרתי לה על מה הוא, והיא העלתה בלי קשר את זה שהיא רוצה שאני אעזור לה לסדר את הארון
. קצת מתתי מצחוק בליבי
. אבל לא רציתי לספיילר לה אז זה היה חייב להישאר בלב
.

למעלה