לסיכום המבחן של היום

LemonLimeLilach

New member
לסיכום המבחן של היום

הקונצנזוס בין הנבחנים הוא "יש מצב שכתבתי מחברת שלמה+ ואני עדיין הולך להיכשל????????" ו...כן, התשובה היא כן.

תמותו, לימודים.

LemonLimeLilach

New member
ספוילר שיר בגליייייייייייייי

אומייגאד אנסינק ובקסטריט בויז!!! מי שר את ההתחלה של ביי ביי ביי?????? זה וויל? או מישהו חדש? אני סוגדת. זה בטוח לא פין או פאק. מי זהההה?? למרות העובדה שזה אמור להיות הקול הסתום מהאף של ג'סטין בקטע הזה של השיר והקטע עם הקול הטוב בבית הבא רק, והם הורידו את הקטע הכי יפה בשיר של הבקסטריט בויז, אבל ווואאאאההההההה
וברגע שזה יהיה בפרק תודיעו לי אם הם גם עושים את הריקודים!!!!

/רגע של גיל 12

LemonLimeLilach

New member
המשך ספוילר

נראה לי שהגעתי למסקנה שזה וויל באנסינק ופין בבקסטריט בויז. כשוויל עושה את הקטע של ג'סטין. אחרי שמאט וחברה שלו התחפשו בהלוואין לג'סטין ובריטני. והוא חבר ממש טוב של ג'ייסי. מה הולך בחייםםםםם

dans girl

New member
את מפרגנת להם יותר מדי כאילו זה אשכרה יהיה טוב
.
ראיתי את השיר שוויל שר לאמה מהחלון עם הבומבוקס וההומאג' הכי גרוע בתולדות הטלוויזיה, וקצת רציתי להתאבד במשך 3 דקות.
אם כבר הם יעשו משהו עם שירים של אנסינק ובקסטריט בויז זה לגמרי להרוס את הקסם
.

LemonLimeLilach

New member

אם גלי יעשו את הריקוד של ביי ביי ביי בפרק, זה יהיה בערך הדבר הכי מצחיק שאני אראה בחיים! זה לא שאני מפרגנת, אני פשוט מתה לראות את זה

RenanaD

New member
ראית?! ראיתי מקודם והתפוצצתי מצחוק

אבל תכל'ס, נהניתי מהביצוע... שזה לא משהו שאני יכולה להגיד על שאר השירים בפרק

סו - ניקי מינאז', WTF

מה-שמו ופין הלכו מכות, עוד שניה שברו אחד את השני
זה היה רציני ולא רגיל לסדרה.

LemonLimeLilach

New member
ריבנג'

בדיוק כשאמרתי לעצמי "הם פשוט צריכים להגיד לג'ק שהם יודעים על התכנית והם ימשיכו אותה ולהחזיר להם את המחשב" הוא כבר גילה בעצמו

על הפרק
מישהו רואה? ליהוק מעולה של רוז! לא יודע אם גרמו להראות ככה, אבל היא גם נראת כמו קורה...
היה לי מוזר שראמפל דיבר פתאום רגיל בתור ה-Dark One.. אבל הסיפור של קורה היה מעניין.

הסיפור עם ראמפל מוזר - חשבתי שברגע שהם יחזרו לסטוריברוק הוא יוכל כבר לרפא את עצמו. מה הסיפור? יש שם קסם, למה הוא לא מתרפא?

סנואו מתיפייפת מדיי!! זאת קורה! מותר להרוג אותה!
רג'ינה מציקה, כמה הוכחות היא צריכה שלאמא שלה לא אכפת ממנה?
חשבתי שבסוף מה שיקרה זה שרג'ינה תבין שקורה pure evil ותהרוג אותה בעצמה. ואז כולם ינסו לסלוח לה
אבל הסוף

עד שקורה מקבלת לב, מראה טיפת אנושיות ואז פתאום מתהההה ע"י סנואו, אויבתה המושבעת של רג'ינה..
זה מרגיש כאילו קורה מתה מהר מדיי
חשבתי שעוד ינצלו אותה עד איזה סוף העונה..

בקיצור היה פרק טוב.

Rachel47

New member
אני גם חושבת

שהיה פרק טוב
והליהוק אכן היה מעולה

אני גם הייתי משוכנעת שראמפל פשוט ירפא את עצמו אבל לגלות שכל הזמן הזה הוא פשוט בנה על הקסם של הנר
דווקא היה טוויסט די מגניב

Rachel47

New member
וואי!!!!!!!!!!!!!!!!!

ושעה אני מנסה להבין מאיפה היא פאקינג מוכרת לי!!!!!
ואפילו חשבתי שהיא יפה (בצ'ארמד היא הייתה מכוערת בעיניי)

איזה כיף לראות אותה בסדרה כזאת..
ומההה היא נראתה טוב גם בצ'ארמד. אפילו יותר....
רואים שעבר עליה משהו, לפי מה שהבנתי היא עברה תאונה שפגעה לה בפנים והייתה צריכה מס' ניתוחים פלסטיים לתקן את זה..

Good Wife
קאסט קטן! היי, החברה של אידינה מ-RENT!!

הרבה הופעות אורח לאחרונה

על הפרק
אני מרגיש שקלינדה שלנו חוזרת!
היא וקרי היו ממש חמודים. וגם החוקרת החדשה מעניינת.
חברה של אידינה נראת אותו דבר

LemonLimeLilach

New member
יו אלוהים

במשך שעה אני מנסה להבין למה אתה חושב שאודרה מקדונלד הייתה ברנט עד שהבנתי שאתה מדבר על אחות של בישופ
היא כל כך לא חשובה שלא שמתי לב שזאת בכלל היא וגם אני רגילה אליה עם שיער קצר יותר

אודרה מקדונלד!!!!!

היה פרק נחמד, קארי
קאלינדה

למעלה