לסיכום היום ?!

לסיכום היום ?!

חברים עלי לציין שהיום היה פה גדוש פעילות ...נכנסתי כמה פעמים מרוב עניןוכל פעם היה משהו חדש ... ולא בקצרה ... כולם הוציאו המון דברים ... היה כייף . אצלי זה התחיל מיום עבודה של 9 שעות ... שכלל 7 ביטולים (למה ???) מי היה מאמין שאתה בא לעבוד כדי לעבוד הא ? אבל לי יש בעיה עם "עבודות יזומות" ...והזזתי המון דברים היום בחדרי הטיפולים - ניירות, ציודים, דפים ועוד ... אז יש לי שאלה ... איך מתמודדים עם ביטולים לא מוצדקים - בהנחה שמחלה זה מוצדק ו"יש לנו תכניות אחרות" פעם כן ופעם לא, זה לא ?

Mנטה

New member
אווווווו you can say that again !!!

אני מתחילה לחשוב שאני צריכה להקציב מספר ביטולים. כשאני מקבלת משפחה לטיפול, להגיד משהו כמו: אחרי שלושה ביטולים, אני מעזיבה אותכם. כבר למדתי לא לקבל אנשים שבאים מרחוק (כי הם נוטים לבטל יותר) וכבר יש לי איזה תחושה בטלפון את מי כדאי לקבל ואת מי לא (שנופלת מדי פעם בגלל היפוקרטס המניאק
) ובכל זאת, אתמול, כל אחה"צ שלי התבטל. האחד בגלל שהם נוסעים לחו"ל, השני בגלל שלא מסתדר להם והשלישית בגלל שבאופן חד פעמי הזזתי את השעה והיא שכחה. דוקא כולם קבועים ומתמידים. והחופש הגדול: צרה גדולה מתמיד. הרבה הרבה יותר ביטולים מאשר הבד"כ (שגם הוא לא מציאה גדולה). מה עושים ?

שמתי לב ...

ש ... אם אני מפנימה את התקופה הבעייתי ומגדירה אותה מראש - כ"ההברזה" הכי גדולה שלי מההעבודה (למרות שמעשית אני מפסידה שעות חופשה או דמי טיפול בקליניקה), אבל אז מתפוגגת הרגשת ה"ניצול" וה"בעיות הכלכליות" ואני נהנית מהחופש ... כשאני יודעת שבאוקטובר תתחיל העבודה הרצינית מחדש ואז אהיה עמוסה יותר. בהיבט של המטופלים בד"כ אני ידועה ככזאת שלא מבריזים לה ... אבל גם הביטולים "עם סיבה" מקשים על ההתפרנסות ו\או על הטיפול במיוחד לאור סלי שירותים מוגבלים (9 טיפולים שנמרחים 5 חודשים).... בכלל לאחרונה אני מטילה אחריות על ההורים לקבלת הטיפול - ממוקד לקוח ? אז האנטרס שלכם לקבל טיפול שיסייע לילדכם באופן אינטנסיבי ... אני פה !ואז (לאחרונה) ה"חוזה הטיפולי" כולל 9-11 שבועות לביצוע 9 טיפולים, 4-5 חודשים לביצוע 18 טיפולים... בעצם אני משאירה דרגת חופש מצומצמת שמעבר לה הטיפול יפסק. נקווה שזה יעזור ...

ביטולים

שלום לכולכן אכן בעיה מאוד נפוצ בחופש, ביקר משוםשיוצאים מן השגרה, ואז שוחים. אני מודיעה להורים כי כל ביטול שיעשה בדגע האחרון ולא 24 שעות מראש, יחוייב בתשלום, וראה זה פלא, כולם זוכרים. קיץ נים, וכדאי כבר לחשוב על חופש גם לעצמנו.

למעלה