לסיום תמונה שיכול להיות שראיתם אבל לפניכם החברה לשעבר של ג´ים שדרך אגב היתה מיס אירלנד.
J just 4 the corrs New member 8/1/03 #1 לסיום תמונה שיכול להיות שראיתם אבל לפניכם החברה לשעבר של ג´ים שדרך אגב היתה מיס אירלנד.
A AMIR HOREV New member 8/1/03 #2 בבקשה בבקשה... זה מלך זה!!! זה משהו ליגה!!! לא מהזבלה שמסתובבים לך פה בחוץ!!! משהו אירופאי! הלוואי עליי בחורה כזו שתעשה לי כמו שהיא עושה לגלידה שלה איי איי חלומות....
בבקשה בבקשה... זה מלך זה!!! זה משהו ליגה!!! לא מהזבלה שמסתובבים לך פה בחוץ!!! משהו אירופאי! הלוואי עליי בחורה כזו שתעשה לי כמו שהיא עושה לגלידה שלה איי איי חלומות....
M mprb New member 8/1/03 #3 איכס ../images/Emo5.gif זה ממש מגעיל..... אני לא מבינה- זה לא היה לו מוזר שיש לו חברה באותו שם כמו אחותו? ועוד אמרו שהן ממש דומות אם היה לי חבר שבאותו שם כמו אחד מהאחים שלי הייתי משתגעת!
איכס ../images/Emo5.gif זה ממש מגעיל..... אני לא מבינה- זה לא היה לו מוזר שיש לו חברה באותו שם כמו אחותו? ועוד אמרו שהן ממש דומות אם היה לי חבר שבאותו שם כמו אחד מהאחים שלי הייתי משתגעת!
J just 4 the corrs New member 8/1/03 #4 ../images/Emo4.gifמה!!!! אם אחת כזאת מצידי שיקראו לה בשם של סבתא שלי.
A AndreaCorr © New member 8/1/03 #5 אוקיי- זה חולני.. ../images/Emo168.gif היא אפילו טיפה מזכירה אותה