לסידני הנשמה.

motinir

New member
לסידני הנשמה.

לסידני(אפרת) החמודה תודה על העזרה עם הפורום. אתמול חיכיתי כל הלילה ולא באת והיום את לא איתי כמו שילשום יש לך עוד אנשים על הראש ואני מרגיש בודד כי את היחידה ששמה עליי פה. רק שתדעי שבאמת היתגעגתי ולא בצחוק אני זוכר שיש לך חבר אל תידאגי אבל היה לי נורא כייף בלילה ההוא אז אני מקווה שנישר בקשר טוב בצ`אט כי את על הכיפק וסבבה לי איתך ממתין לתשובה מספקת בחליון עיינים נייקי (מוטי).

נייקי, התגובה לה חיכית.

נייקי מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב הצלחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת דרך אגב מצטערת על אתמול פשוט הייתי פה איזה שעתיים ניראה לי ולא היה לי כוח להישאר עוד. בכל אופן, אני יסביר לך פה על כולם: קוטלת: חברה טובה שלי בצ`אט שכותבת לי מכתבים קצרים בצ`אט. פאני=טורנדו*: ידיד טוב שכל הזמן בצ`אט מצ`אטצ`אט עם אנשים. צ`יטוס: עוד ידיד טוב אבל הוא לעומת זאת מראה ת`פרצוף שלו פה פעם בשבועיים וחושב שאנחנו נסלח לו על זה. בלייד: מנהל הפורום, הוא נמצא גם בצ`אט אבל רק בצבע כחול, ניתן להציק לו בפרטי ואפילו חובה להציק רק תגיד לו לפני שסידני שלחה אותך. פואט: או בשמו המקורי שהמצאתי, פוטטו(תפוח אדמה באנגלית)הוא סתם עז שעיר שאני אוהבת להציק לו והוא גם מנהל פה. גרגר חול=זיו: הוא גם מישהו חמוד אבל... לא צריך להסביר עליו כי הוא במילא עוזב. הילוש: עוד חברה טובה. כל השאר אני לא ממש מכירה אותם. וזהו אני חושבת.. אוהבת סיד`

למעלה