לסוריאליסטית

המשך...

וחוצמזה את באה לראות אותו?למה שלא תהני מהשואו של יהודה המדהים ושאר חברי הלהקה

היי את

בוודאי שבטח שבאה (כל הדרך מהצפון) לראות את פוליקר הגדול מכולם ובאמתחתי 5 חבר'ה צפוניים שלא היה להם סיכוי נגדי.. אפפפפ אשר פדי לא יהיה?

ספי סול

New member
היא אמרה שהוא לא יהיה נו לא נורא

ממילא באים לראות את יהודה אבל באגס תגידי מי יתופף? כי אם יהודה צריך מתופף אני אשמח להחליף את אשר אפילו רק להופעה אחת...

למתופף קוראים ישראל נחום, אמנם

אין לו גומות אבל הוא מוכשר לא פחות מאשר...

ספי סול

New member
זה לא נורא...נגנים כל הזמן מתחלפים

העיקר שרומנו נישאר... הוא איתו מההתחלה...מעיניים שלי חיים רררוווומנננננננווווווווו...

הוו רומאו

וואי תודה לך! אוחח איזה עלם חמודות הפדי הזה לגבי חיים רומנו..מקווה שלא יירדם לפני ההופעה..חח תמיד עושה רושם כי זז הציגה כשמנגן עד כי אוטוטו יורד מהבמה ורק קריאותיו של פוליקר מדי פעם "חיים רומנו" מעירות אותו... אהה ויש לנו את יוני-שמנענע די טוף

קרן ב1

New member
באגס, האם היית במקרה

בהופעה האחרונה באילת? או במבצר אנטיפטרוס בשבוע שעבר?

רינה ד

New member
סוריאליסטית...קבלי בפעם הראשונה...

אשריקו עם אבנר חודרוב אחרי הופעה בקיסריה

כמה שנים

לא היית בהופעה של יהודה?אבנר מזמן חזר למשינה.באמצע הסיבוב של אך קוראים לאהבה שלי זיו קוז'ו נכנס לתפקיד של אבנר.

ספי סול

New member
כבר עברו הרבה מאוד שנים מאז ההופעה

האחרונה שהיתי נוכח בה זה היה קיסריה ב-96' אם איני טועה, ואז היו שני נגנים ממשינה מייקל בנסון ואבנר כאמור, היחיד שנישאר עם יהודה מההתחלה איתו כל השנים הוא בעצם חיים רומנו...?

ומה עם יעקב גלעד?

הוא לא נחשב,אמנם הוא לא נגן אבל הוא איתו עוד מימי ברקת והוא המנהל המוסיקלי.ואגב בסיבוב של הילד הוא היה עולה לבמה ושר עם יהודה את נמס.

willo1

New member
וואו. לפני המון זמן..

אבל ההופעות בקיסריה של 96' היו מדהימות עד כמה שהבנתי

רינה ד

New member
אל תתבאסו יותר מדיי אבי אמר לי שאשר

יחזור להופעות וישאר איתנו...(תתגעגעו אליו קצת...) וחוצמזה חברי הלהקה הנוכחית גם מקסימים כולם (טוב נו הרוב...) וגם אני אהבתי את אבנר ומייקל אבל לא ממש חסרים כי לכל אחד יש תחליף לא פחות מוכשר והעיקר שיהודה שלנו על הבמה...

למעלה