לסוזנה 33

kobi932

New member
לסוזנה 33

אני יענה לך כאן ברשותך אני לא מאמין במסרים אישים אני חושב שלשמו הוקם הפורום לחלוק מידע עם כולם למען כולם שאלת שאלות ראויות וחשובות שבהחלט חשוב לתת עליהם את הדעת גם אני שמעתי כמוך בעבר סיפורים על החזרות שנעשו על ריק (בלי עוברים ) אבל את צריכה להבין שדברים כאלה לא קוראים בשגרה ולא ביום יום (לפחות אני מאמין ומקווה ) כול התהליך שאנחנו עוברים הוא אי ידיעה אחת גדולה יכולים להיות אלפי אלפים של חששות לא רק החזרה שנעשתה עם מזרק רק גם עוברים שלא שייכים לך לא ביציות שאת בחרת (טעות עם התורמת ) טעות עם הבחירת זרע ויש גם טעויות חמורות מכך עוברים שהמעבדה בלבלה ונתנה לך עוברים של אישה אחרת היה סיפור אמיתי לפני שנה כאן בבית חולי בארץ וזה היה גם בחדשות אחרי ההחזרה המעבדה הבינה שעשתה טעות ועשו לאישה שטיפה של הרחם שאת עוברת תהליך של תרומת ביצית את צריכה להבין את ההשלכות לחיוב ולשלילה והכי חשוב להאמין במקום שאת עוברת את התהליך בלי אמון במקום ובתהליך בכלל זה לא יעבוד החששות שלך מובנות אבל חשוב להבין טעויות כאלה הם נדירות אז לפני שנה תפסו את זה בזמן עכשיו נשאלת השאלה יותר מטרידה ומה עם אלה שלא תפסו בזמן ? גם על זה יש לי תשובה אנחנו אבא ואמא ממש מחר חודש אם בתאוריה מתקשרים אלנו מהמעבדה מחר ואומרים שנעשתה טעות כול- שהיא לא מזרע שלי ולא מתורמת שבחרנו האם אנחנו נתחייל לאהוב את התוצאה שקיבלנו את מתנה פחות ? האם הילד הזה יקבל פחות אהבה ? התשובה ברורה סוזנה תלמדי לחיות עם האי ידיעה אין ברירה ואני יודע שזה קשה חששות כאלה מובנות מאוד וזה לגיטימי מאוד להרגיש כך אבל זה לא ימנע ממך ולא מאלפי נשים במצב כמותך לא לעביר את התהליך זה הסיכוי מול הסיכון ותאמיני לי הסיכון שווה ושוב אני מדגיש סוזנה טעויות כאלה הם מאוד אבל מאוד נדירות שזה לא יחליש אותך מהמטרה הסופית שלך לשאר שאלותיך אנחנו כן ראינו את העוברים לפני ההחזרה זה מעשה באולטרסאונד אז רואים שני פריטים שנראים כמו שני גרגירי אורז קטנים וזה יכול להעיד על מספר העוברים שהוחזרו לרחם קיבלנו דוח על איכות וכמות מדויקת של העוברים רק אחרי ההחזרה ורק אחרי שהקפיאו אותם את תקבלי דווח של כמה הקפיאו ובאיזה איכות הם לפני ההחזרה קיבלנו מידע כמה עוברים הגיעו ליום חמש אבל דווח רישמי רק אחרי ההחזרה וההקפאה שלהם

אור קטן2

New member
הי קובי, לא מכירה אותך...

וגם לא ממש קראתי את תגובתך,
כי הספיקה לי הכותרת והשורה הראשונה
כדי להיות נבוכה, כועסת ומתקוממת!
אני חושבת שאם בפורום הזה
יש מישהי.ו שפונה אליך במסר אישי
כנראה שיש לה סיבה
ואינה רוצה להיחשף בפני כולם.
כי הוא או היא שואלים שאלה שכנראה נוגעת להם אישית,
ולא בטוח שבשלב זה היו רוצים להציגה באופן פומבי