לסוזי 10

לסוזי 10

תודה רבה רבה על - הכיסא מחשב המהמם בדיוק הגיע לי בזמן. הזרוע לטלויזיה. הבגדי ים וחולצות לגבר שלי (שברח). את אישה מקסימה וחמה נהנתי לראות את הקטנטנים שלך שאת מגדלת מאושרים במחיצתך הגיעו בדיוק למקום הנכון לא יכלו לדרוש יותר טוב ממך. .

שוקולתה

New member
../images/Emo45.gif צודקת במאמה אחוז אישה ניפלאה

שחכתי להודות לך על פירות היבשים שהבאת לי שדאגת מאוד שאני אקח בשבילי . תודה הלך מודה לך מאוד מאוד אוהבת אותך איזה אנשים לא להאמין .

סוזי10

New member
זה גם לבעלך

שיהיה לו כוח לעשות לך טוב ממי, כמו שאת עושה לאחרים. אז אל תהיי קמצנית ותכבדי אותו בבקשה. שבועטוב.

שוקולתה

New member
את יודעת מה זה לבעלי בטח עם כל השומן שלו

אני לא אוהבת את אלה שהבאת .למרות שזה בריא מאוד מאוד . ומומלץ .מה לעשות לא הורגלתי .לאכול פירות יבשים תאנים בננות .וקוקוס משהו כזה . בעלי דפקה אהב מאוד .עוד מישקל אישה מקסימה איזה מותק את אין כמוך

סוזי10

New member
רק תגידי מה את אוהבת

וזה בדרך אליך, לגבי בעלך הוא כבר במילא שמן אז פירות יבדיםלא יעלו ולא יורידו רק יעשו לך טוב, יהיה לו מצב רוח בשבילך

שוקולתה

New member
סוזי 10 את לא תאמיני איך המישפחה חד הורית שמח

כי רק עכשיו דיברתי איתם בגלל שהם דתיים . האימא מאוד מאוד שמחה לקבל את כל הדברים אפונה יבשה עדשים יבשים שקדי מרק .קמח .יין . כל מיני דברים לא זוכרת .אעין אין עלייך איזה מיצוות את עושה לשמח מישפחות . איזה נורא זה אימא חולה לא יכולה לעבוד גרים שכירות. ואין אוכל בבית ודברים .טוב שיש את האתר הזה האישה בירכה אותי ושמחה עד השמיים .אז באמת באמת מכל הלב תודה תודה אמרתי לה אוקה מהיום ואלאה את ברשימה של אוכל לבית עם יהיה בשישי . ברור שהיא מבקשת יבש .אבל צירפתי עוד מישפחה .לא לאמין כמה אנשים אין להם אוכל . לפחות בעלי תמיד אמר לי פעם העיקר שיהיה לנו אוכל.דברים אחרים נווטר .כי גם ככה מצב בריאותי בבדיקות לא טוב לכן אנכנו דואגים כל הזמן זה אוכל לנו . עושה לי כיף לעזור למישפחות וזה מדבק עוד עזרה ועוד עזרה .אני לא שמה קישוטים כי אצלי המחשב ניתקע ליפעמים עובד לאט לאט .אז נשיקות נשיקות

למעלה